“Tuintje in mijn hart” rondreis Suriname
Tuintje in mijn hart

De Nederlandse speelfim “Tuintje in mijn Hart” is vanaf aankomende donderdag in de bioscoop te zien! Naar aanleiding van de film Nederlandse film “Tuintje in mijn hart” is er een prachtige rondreis ontwikkeld die langs alle filmlocaties gaat. Beleef je eigen tuintje in mijn hard avontuur met unieke behind the scenes informatie over de film en de opnames.

Het is een 16-daagse avontuurlijke reis waarbij je de crew van de film volgt langs de highlights van Suriname en de mooiste filmlocaties. Je gaat fietsend langs oude plantages, ontdekt de Marroncultuur in de jungle, hiked door natuurpark Brownsberg, gaat dolfijnenspotten tijdens zonsondergang en relaxed bij de colakleurige savannakreek. Al met al een afwisselende en actieve reis door Suriname die in het teken staat van de film.

De Nederlandse crew van de film heeft tijdens de opnames van “Tuintje in mijn hart” twee maanden fulltime in Suriname geleeft en gewerkt. Ze verbleven in huizen, appartementen, hotels of in comfortabele resorts in het binnenland. Vanuit daar hebben ze op verschillende locaties gefilmd zoals in Paramaribo, de districten Commewijne en Para en de jungle van het Boven Suriname gebied. Tijdens de Tuintje in mijn hart rondreis volg je de locaties waar de crew verbleef en waar geflimd is, aangevuld met trips en highlights om de reis helemaal compleet te maken.

Vertrek is mogelijk op woensdag met Surinam Airways (€1799,-) en op zaterdag met KLM (€1999,-).

Klik hieronder voor meer informatie:

Benieuwd naar de film? Vanaf donderdag 2 maart is hij te zien in de bioscoop! Bekijk hier vast de trailer:

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.