Onze bestemmingen wachten op je...

Doe alvast reisinspiratie op!

Ben je benieuwd naar onze bestemmingen? Ontdek via onze reisinspiratie alles over het Caribisch gebied. Onze reisspecialisten delen hier leuke weetjes, tips over de verschillende eilanden en hun eigen reiservaringen. Zo kom je meer te weten over de Caribische (ei)landen en wat ze te bieden hebben. Ieder eiland is namelijk uniek en dat willen we graag laten zien door middel van verhalen, video’s en foto’s.

 

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog vragen? Vraag het ons! Wij zijn telefonisch bereikbaar, zitten voor je klaar in de chat of vraag gelijk een reisvoorstel aan. Dan gaan onze reisspecialisten voor je aan de slag.

Bonaire banner

verken het Caribisch gebied

Ontdek onze blogs met de beste tips, lees bijzondere ervaringen & verken het Caribisch gebied door onze ogen! We houden je in onze blogs ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke aanbiedingen, speciale evenementen of andere informatie rondom ABC Travel.

lees onze blogs
Recept - Elise - Antilliaans kookboek

ga zelf aan de slag

Heerlijk Antilliaans snacken of genieten van een Surinaams tussendoortje zit er jammergenoeg even niet in. Reden te meer om zelf aan de slag te gaan en onze bestemmingen zelf in huis te halen. Lees hier hoe je een aantal lokale gerechten zelf maakt!

Surinaams tussendoortjeAntilliaans snacken

ontdek Curaçao & Bonaire in onze reisvlogs

Ben en zijn vriendin Stephanie brachten in 2018 een bezoek aan Curaçao & Bonaire. Ben neemt je in zijn reisvlogs mee om je de leukste dingen van de eilanden te laten zien. Benieuwd naar hun avonturen?

bekijk hier onze reisvlogs
Kninipaati

beleef Suriname met Sonja

Heb jij Suriname al ontdekt? Onze collega Sonja vertelt je graag meer over dit prachtige land in Zuid-Amerika waar Nederlands nog steeds de voertaal is. Zij maakte vorig jaar de rondreis ‘Beleef Suriname’.

Lees haar ervaringen hier
Suriname

kun je niet kiezen?

Kun je niet kiezen uit de bestemmingen die je op je bucketlist hebt staan? Geen nood! Onze specialiteit is het op maat samenstellen van combinatiereizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van het Surinaamse regenwoud en een heerlijke cocktail op het zonnige Curaçao?

Ontdek onze combinatiereizen
colorful coral reef and bright fish

duik mee in het diepe

Het Caribische gebied is één van de beste duikplekken ter wereld en het tropische klimaat zorgt ervoor dat er het hele jaar gedoken kan worden. Het kraakheldere water, de felgekleurde vissen en bijzondere koraalformaties zorgen voor een geweldige duikervaring.

lees hier meer
Belize blog 29-10-2018

ontdek Belize

Op zoek naar een land met cultuur, natuur en duikmogelijkheden? Beleef en ontdek dan Belize! Dat is wat onze klanten hebben gedaan tijdens de rondreis door Belize. In deze blog ontdek je Belize door de ogen van onze klanten.

Lees meer
coral nursery tree_Beth Watson

adopteer een koraalboom!

De prachtige onderwaterwereld en de overweldigende natuur zijn de must-sees op Caribisch Bonaire. Het eiland is gezegend met een mooi en groot koraalrif. Maar om dit te behouden, moet er zuinig worden omgegaan met dit pareltje.

ontdek het hier

blijf op de hoogte

Lees hier de laatste ontwikkelingen over de Covid-19 situatie en onze bestemmingen.

Update Covid-19