Over ABC Travel

ABC Travel is dé specialist als het gaat om unieke reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika. En dat al meer dan 25 jaar!

“Het juiste advies voor jouw ideale reis: persoonlijk, eerlijk en betrokken. Gewoon goed!”

Of het nu gaat om rondreizen, combinatiereizen, groepsreizen, duikreizen of honeymoons, wij vertalen jouw reiswensen naar een passend en persoonlijk aanbod. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal is afgestemd op jouw wensen: van de vliegtickets en accommodaties tot en met mogelijke activiteiten en uitstapjes op de bestemming.

Bij ABC Travel ben je hiervoor aan het juiste adres; zowel online, telefonisch of bij ons op kantoor helpen wij je graag! Vol passie en enthousiasme, maar ook met een nuchtere kijk op zaken, doen onze reisspecialisten er alles aan om jouw ideale reis samen te stellen.

“Bij ABC Travel is jouw reis met de juiste aandacht, kennis en ervaring samengesteld!”

De reisspecialisten van ABC Travel bezoeken regelmatig de bestemmingen en hebben een uitstekende relatie met de accommodaties. Ze beschikken hierdoor over uitgebreide kennis van de bestemmingen en kunnen zo uit eigen ervaring een eerlijk en oprecht advies geven over de best passende bestemmingen, accommodaties en de mogelijkheden en activiteiten op locatie.

Op de door ons aangeboden bestemmingen beschikken wij over een uitstekend netwerk van betrouwbare partners. Uiteraard heb je tijdens jouw vakantie ook een lokaal contactpersoon waar je terecht kunt bij vragen of problemen.

Benieuwd naar ons team? Klik hier om ons beter te leren kennen!

Jouw zekerheid

ABC Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, hetgeen je als consument zekerheid, kwaliteit en garantie biedt.

Vrijblijvend reisvoorstel

Via onze website kun je een reisvoorstel aanvragen, waarbij je jouw wensen kunt doorgeven. Na ontvangst van deze aanvraag zullen we proberen om telefonisch contact op te nemen zodat we verder met je kunnen afstemmen hoe jouw ideale reis eruit moet komen te zien. Op korte termijn ontvang je een passend reisvoorstel per e-mail.

Bedenktijd

Wij zijn daarna uiteraard zeer benieuwd naar jouw bevindingen en komen graag weer opnieuw met je in contact om het reisvoorstel verder te bespreken. Indien mogelijk kunnen wij de vluchten voor de reis vrijblijvend voor je in optie plaatsen, zodat je nog even bedenktijd hebt. Hiervoor hebben wij dan de volledige namen (zoals in het paspoort) nodig van alle reizigers.

Boekingsaanvraag

Wanneer je besluit de reis door ABC Travel te laten verzorgen, nemen wij alle gegevens met je door. Wij hebben dan jouw adresgegevens nodig en van alle reizigers de volledige namen en geboortedata. Indien de reis zoals voorgesteld beschikbaar is, wordt deze definitief gereserveerd. Mocht een onderdeel van jouw reis niet beschikbaar zijn, dan komen wij bij je terug met een aangepast voorstel.

Reis-en/of Annuleringsverzekering

Indien je een reis- en/of annuleringsverzekering wil afsluiten bij ABC Travel dan brengen wij deze onder bij de verzekeringsmaatschappij Unigarant. Het is van groot belang dat je goed verzekerd op reis gaat. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Betalingsvoorwaarden

Wanneer de boeking is bevestigd, ontvang je van ons een factuur met het verzoek om per omgaande een aanbetaling te voldoen. De aanbetaling bedraagt over het algemeen 15 % van de reissom plus de kosten van de annuleringsverzekering. Voor sommige reisonderdelen zijn mogelijk afwijkende betalingsvoorwaarden van toepassing. Je dient er rekening mee te houden dat de in de reissom van je ticket opgenomen brandstoftoeslag kan fluctueren. Gaat de brandstoftoeslag omhoog of omlaag, dan ontvang je van ons een aangepaste factuur. Helaas is betaling per creditcard niet mogelijk.

Stoelreservering

Bij KLM zijn stoelreserveringen alleen mogelijk tegen betaling. Dit verzorgen we graag direct bij boeking voor je. Helaas kan een stoelreservering nooit gegarandeerd worden. De complete voorwaarden van een stoelreservering bij KLM vind je hier. Bij TUI fly is het mogelijk om vanaf 30 dagen voor vertrek een betaalde stoelreservering te maken. Hierover ontvang je t.z.t. van ons een email met een uitleg hoe dit in zijn werk gaat.

Reisbescheiden

Jouw reisbescheiden versturen we uiterlijk 10 dagen voor vertrek per e-mail. Deze reisbescheiden bestaan uit hotelvouchers, e-tickets, hotel- en/of bestemmingsinformatie, etc., uiteraard afhankelijk van hetgeen je bij ons hebt geboekt.

Jouw mening

Jouw mening stellen wij zeer op prijs. Na terugkeer van je reis, vernemen wij graag jouw ervaringen. Ondanks dat wij ons uiterste best doen de reis naar tevredenheid te doen verlopen, kan het wel eens voorkomen dat door bepaalde omstandigheden een onderdeel van jouw reis anders verloopt dan de bedoeling was. Ook dan vernemen wij graag jouw bevindingen, zodat wij in staat zijn maatregelen te nemen om hierin voor toekomstige klanten verandering aan te brengen. Mocht er zich tijdens de reis iets voordoen, waarbij assistentie of bemiddeling gewenst is, neem dan contact op met onze lokale vertegenwoordiging. Zij zullen dan hun uiterste best doen om dit direct naar wens voor je op te lossen.

Vaccinaties

Vaccinaties zijn voor een vakantie naar de ABC eilanden niet noodzakelijk. Malaria komt er niet voor. Denk wel aan het meenemen van anti-muggenspray, omdat er met name in de regenperiode veel muggen op de eilanden kunnen zijn.

De informatie over vaccinaties is aan verandering onderhevig. Informeer bij de GGD of huisarts naar de actuele situatie of check de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersinformatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste inentingen.

Gele koorts

Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius, Saba, St. Barth & Cuba: Een vaccinatie tegen gele koorts is vereist voor alle reizigers, ouder dan 6 maanden, die afreizen naar  één van de eilanden en recent in een potentieel gele koortsgebied zijn geweest of via zijn gereisd. Vaccineren dient uiterlijk 10 dagen voor vertrek te gebeuren en je moet een vaccinnatiepaspoort meenemen als officieel bewijs.

Suriname: Voor reizen naar Suriname wordt geadviseerd je te vaccineren tegen Gele Koorts, ook als je recent in een potentieel gele koortsgebied bent geweest, via bent gereisd of als je vanuit Suriname naar regiogebieden gaat afreizen. Hierbij geldt ook uiterlijk 10 dagen voor vertrek te vaccineren en moet er een vaccinatiepaspoort worden meegenomen als officieel bewijs.

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden.

De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming o.a. een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Ook hebben wij een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

Je kunt onze beleidsverklaring en programma m.b.t. duurzaam toeristisch ondernemen nalezen op de website. Maar duurzaam toerisme is niet alleen iets voor reisondernemingen. Je bent als vakantieganger daarbij een onmisbare schakel (zie www.anvr.nl:, Duurzaam Toerisme).

Privacy Policy

Klik hier voor onze Privacy Policy.