MEI = COMBINATIEREIZENMAAND
Combinatiereizen maand

combinatiereizen maand

De maand mei staat in het teken van combinatiereizen, combinatiereizen maand! Dat betekent dat er elke week een andere combinatiereis in het zonnetje staat. Op deze reis ontvang je dan €50,- korting per persoon! Houd onze website, nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten en profiteer van de kortingen. Klik hier voor een overzicht van onze combinatiereizen.

WEEK 1: Eilandhoppen Aruba, Bonaire & Curaçao vanaf €1609,- per persoon

Combinatie ABC eilanden

1 t/m 7 mei: In deze week ontvang je €50,- korting per persoon op de ABC eilanden combinatie. Alle combinaties zijn mogelijk en alle accommodaties op onze website zijn met elkaar te combineren.

WEEK 2: S-Eilanden combinatie vanaf €2249,- per persoon

S-eilanden combinatiereis

8 t/m 14 mei: Combineer de S-eilanden: St. Maarten, Saba & St. Eustatius en ontvang alleen deze week €50,- korting per persoon op een combinatie tussen de S-eilanden. Alle combinaties zijn mogelijk.

WEEK 3: Combinatireis Suriname & Curaçao vanaf €2249,- per persoon

Combinatiereis suriname & curaçao

15 t/m 21 mei: Combineer de jungle van Suriname met een paar dagen relaxen aan het strand op Curaçao. Ontvang deze week alleen op de combinatiereis tussen Suriname & Curaçao of Aruba €50,- korting p.p.

WEEK 4: Ontvang €50,- korting op zelf samengestelde combinatiereizen

Combinatiereis curaçao st maarten

22 t/m 31 mei: In deze week ontvang je €50,- korting op alle mogelijke combinaties. Combineer bijvoorbeeld Curaçao met St. Maarten of Bonaire met Aruba. Stel helemaal zelf je eigen combinatiereis samen, alle accommodaties op onze website zijn met elkaar te combineren.

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.