Het team van ABC Travel

Het enthousiaste team van ABC Travel bestaat uit vijf personen, waarvan drie reisspecialisten die u helpen met het samenstellen van uw droomreis. Onze reisspecialisten hebben samen alle bestemmingen persoonlijk bezocht en beschikken hierdoor over uitgebreide kennis van de bestemmingen. Met deze kennis kunnen ze u van goede adviezen en tips voorzien. Leer hieronder de medewerkers van ABC Travel kennen!

Mia Groote Veldman

Mia Groote Veldman

Eigenaar, Reisspecialist en Adviseur Wedding & Honeymoon

Toen ik in 2003 verhuisde van Gouda naar Enschede ben ik via het uitzendbureau bij ABC Travel terecht gekomen en nooit meer weggegaan. De reiswereld is een sector welke nooit verveeld en altijd blijft boeien en inspireren. Het leukste van dit werk vind ik het adviseren van klanten: met je eigen kennis andere mensen enthousiast maken over een bestemming. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag of lees ik een goed boek.

Bezochte bestemmingen: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius, SabaJamaica, Suriname, Belize, St. Barth, Dominica, Kaaiman Eilanden, Maleisië en nog een heel rijtje met bestemmingen binnen Europa

Favoriete bestemming: Zonder twijfel Bonaire! Iedere keer weer voelt het hier als thuis komen, zeker nadat ik in 2006 op dit eiland ben getrouwd!

Mijn persoonlijke tip: Probeer ook eens een duik bij de ruige Oost kust op Bonaire: schildpadden gegarandeerd!! En natuurlijk is een kayaktocht door de mangrove een must-do op Bonaire!

Sonja Veldman

Sonja Veldman

Reisspecialist

Nadat ik mijn toeristische opleiding aan het TIO-college heb afgerond, heb ik een half jaar in Frankrijk gewerkt als hostess. En al vrij snel daarna ben ik aangenomen bij ABC travel. Ik werk hier alweer ruim 18 jaar als reisadviseur en heb het nog altijd naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor hun vakantie. Het liefst maak ik daarbij een reis geheel op maat, helemaal naar wens van de klant.

Bezochte bestemmingen: Meerdere malen naar Aruba, Bonaire en Curacao, de S-eilanden: St. Maarten, Saba en St. Eustatius. Tevens heb ik een reis gemaakt naar Suriname, met geweldige excursies naar de binnenlanden. En onlangs ben ik naar Cuba geweest. Een prachtige bestemming om een individuele autorondreis te maken.

Favoriete bestemming: Suriname

Mijn persoonlijke tip: Al onze bestemmingen zijn met elkaar te combineren. Een tussenvlucht kost vaak maar een paar tientjes extra, dus informeert u eens naar de mogelijkheden voor een combinatiereis!

Yvette Verheijen

Yvette Verheijen

Reisspecialist

Ik ben Yvette en ik ben al geïnteresseerd in reizen zolang ik me kan herinneren. Toen ik net kon praten zei ik al dat ik later naar Curaçao zou gaan, deze droom werd werkelijkheid toen ik stage mocht lopen op Curaçao. Sinds deze reis ben ik verkocht en is het mijn passie om mensen over deze fantastische bestemming te informeren. Naast reizen vind ik het ook heerlijk om paard te rijden en kan ik ook heerlijk relaxen met een boek.

Bezochte bestemmingen: Aruba, BonaireCuraçao

Favoriete bestemming: Curaçao

Mijn persoonlijke tip: Een must-do als je op Curaçao bent is lunchen bij Marshe Bieu, hier wordt door de lokalen in verschillende keukens eten klaar gemaakt. Het is een geweldige plaats om het echte Curaçao te ervaren.

Rudy Kloppenborg

Rudy Kloppenborg

Senior Advisor

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de Thuiszorg / Maatschappelijke Dienstverlening, rolde ik zo maar in de reiswereld. Een totaal andere wereld! Maar sindsdien geen seconde spijt gehad van mij keuze. Ik ben betrokken geweest bij ABC Travel vanaf het allereerste begin en zal er waarschijnlijk wel mijn pensioen halen!

Bezochte bestemmingen: In het Caribisch gebied heb ik de volgende bestemmingen bezocht: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius, Anguilla, St. Barth, Dominica, Barbados, Jamaica en Cuba. In Midden-Amerika de volgende landen: Mexico, Belize, Guatemala en Costa Rica. In Zuid Amerika: Suriname, Ecuador en Peru.

Favoriete bestemming: Mijn favoriete bestemming is Bonaire. In het begin dat ik er kwam was dat voor het duiken en snorkelen, maar hoe vaker ik er kwam, kreeg ik steeds meer aardigheid aan de natuur en de sfeer van het eiland. Nu geniet ik altijd met volle teugen van de relaxte sfeer die er heerst en van de contacten met de (lokale) bevolking.

Mijn persoonlijke tip: Uiteraard een tip over Bonaire: snorkelen bij Wayaká 2 in het nationaal park Washington Slagbaai en daarna uit eten bij Ingridiënts Restaurant bij het Buddy Dive Resort.

diede1 (Small)

Diede Hofhuis

Online Marketing Manager

Mijn passie voor reizen is er altijd wel geweest, maar is vooral ontwikkeld tijdens mijn opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. Door deze opleiding kreeg ik de mogelijkheid om een half jaar stage te lopen in Australië en geweldige studiereizen te maken onder andere naar Suriname. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik nog drie maanden gaan backpacken door Zuid-Amerika. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij ABC Travel als Online Marketing Manager.

Bestemmingen: Caribisch gebied: Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius, Suriname. Overige bestemmingen: Australië, Amerika, Thailand, Vietnam, Cambodja, Sri Lanka, Singapore, Peru, Ecuador, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Bolivia, Colombia & Ecuador.

Favoriete bestemming: Suriname & Colombia

Mijn persoonlijke tip: Ontdek Suriname! Veel mensen hebben niet echt een beeld bij Suriname en zal bij de meeste mensen niet helemaal bovenaan het reislijstje staan. Maar een bezoekje aan dit unieke land zal je verrassen, vooral de prachtige ongerepte binnenlanden zijn een hoogtepunt!

Ontdek onze bestemmingen..

Aruba
Aruba
Belize
Belize
Bonaire
Bonaire
Cuba
Cuba
Curaçao
Curaçao
Jamaica
Jamaica
Saba
Saba
St. Eustatius
St. Eustatius
St. Maarten
St. Maarten
Suriname
Suriname