Het team van ABC Travel

Het enthousiaste team van ABC Travel bestaat uit reisspecialisten, marketing en administratie. Zij helpen allemaal met het samenstellen van jouw droomreis naar de Caribbean. Onze reislustige medewerkers hebben samen alle bestemmingen persoonlijk bezocht. Hierdoor beschikken ze over uitgebreide kennis van de ABC eilanden, SSS eilanden en een aantal landen die aan de Caribische Zee grenzen. Met deze kennis voorzien ze je van goede adviezen en tips om meer uit jouw reis te halen. Leer hieronder het team van ABC Travel kennen!

20201116_151914 (2)

Mia Rehorst

Eigenaar en Reisspecialist 

Toen ik in 2003 verhuisde van Gouda naar Enschede ben ik in dat jaar ook begonnen bij ABC Travel. En ook niet meer weggegaan. Wat is er mooier dan jou adviseren en enthousiast maken over de zonnige bestemmingen die ik zelf hebt bezocht?! Naast het advies en de verkoop van onze reizen, houd ik me sinds 2017 ook bezig het dagelijks reilen en zeilen, als eigenaar van ABC Travel. In mijn vrije tijd (die soms overblijft ;)) kook en bak ik graag of lees ik een goed boek.

Bezochte bestemmingen: De ABC eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Ook heb ik genoten van een vakantie op St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Suriname, Belize en Guadeloupe heb ik met mijn kinderen bezocht. JamaicaSt. Barth, Dominica, Kaaiman Eilanden zijn ook prachtig. Maleisië en nog een heel rijtje met bestemmingen binnen Europa. De sfeer van de Caribische eilanden blijft wel favoriet!

Favoriete bestemming: Zonder twijfel Bonaire! Iedere keer weer voelt het hier als thuis komen en duik ik graag onder in de prachtige onderwaterwereld.

Mijn persoonlijke tip: Probeer ook eens een duik bij de ruige Oost kust op Bonaire: schildpadden gegarandeerd!! En natuurlijk is een kajaktocht door de mangrove een must-do op Bonaire!

Team ABC Travel - Margreet de Hoog

Margreet de Hoog

Reisspecialist

De wereld is er om te ontdekken! Na mijn opleiding toerisme en studie Spaans ben ik begin jaren negentig in de reisbranche gaan werken en 30 jaar later werk ik nog steeds met veel plezier. Bij ABC Travel stel ik de mooiste maatwerkreizen samen naar het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Deze veelzijdige regio bezoek ik al jaren. Vanwege de prachtige natuur, de fijne mensen, de relaxte sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de idyllische stranden. Dus hoe mooi is het, dat ik voor jou de mooiste reizen hier naar toe mag verzorgen.

Bezochte bestemmingen: In het Caribisch Gebied en Midden- Amerika: Jamaica, Suriname, Curaçao, Mexico, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Barbados, St.Lucia, Bahama’s, Grand Cayman en Puerto Rico. Daarnaast heb ik veel andere bestemmingen mogen bezoeken zoals Canada, de VS, diverse bestemmingen in Azië en Afrika en uiteraard diverse landen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Cuba, omdat je daar volledig terug kan gaan in de tijd. Echt authentiek. Suriname omdat het geen standaard bestemming is. De flora en fauna is indrukwekkend. En ik kies ook voor Jamaica omdat het puur is. De mensen zijn er zo hartelijk en belangstellend. Reggae-lifestyle ten top.

Mijn persoonlijke tip(s): 1) De Viñales vallei is een indrukwekkend landschap met steile ronde kalkstenenheuvels. Het gelijknamige dorpje Viñales is een plekje waar je je onder de lieve Cubaanse bevolking begeeft. 2) Ga het bos in in Suriname. De binnenlanden tussen de Marons (bosnegers) en hun nakomelingen, de Saramaccaners. Zo’n compleet andere wereld. 3) In Jamaica struin je door de straten van het veilige Kingston en breng je een bezoek aan het Bob Marley museum. Dat is echt een must. De reggae hoor en voel je op elke hoek van de straat. En ga varen op een handgemaakt bamboevlot op de rivier die dwars door het tropisch regenwoud loopt. Wauw!

Anne Wesselink

Anne Wesselink

Reisspecialist

Tijdens mijn opleiding Tourism Management ben ik een half jaar naar Zuid-Afrika en een half jaar naar Curaçao geweest om te wonen en te werken. Na mijn stage ben ik in 2022 aan de slag gegaan bij ABC Travel. Ik heb het hier erg naar mijn zin en geniet er ontzettend van om elke dag met mooie vakantiebestemmingen bezig te zijn. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld of op een feestje te vinden.

Bezochte bestemmingen: Curaçao, Zuid-Afrika, Abu Dhabi en heel wat bestemmingen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Curaçao,

Mijn persoonlijke tip: Blijf op Curaçao niet alleen op het strand liggen maar hike naar de top van de Christoffelberg. De hike duurt 1,5 uur en is ontzettend leuk en avontuurlijk. Op de top heb je een geweldig uitzicht over Curaçao en bij helder weer zie je ook Bonaire of Aruba liggen.

Ontdek onze bestemmingen..

Aruba
Aruba
Belize
Belize
Bonaire
Bonaire
Cuba
Cuba
Curaçao
Curaçao
Jamaica
Jamaica
Saba
Saba
St. Eustatius
St. Eustatius
St. Maarten
St. Maarten
Suriname
Suriname