Het team van ABC Travel

Het enthousiaste team van ABC Travel bestaat uit reisspecialisten, marketing en administratie. Zij helpen allemaal met het samenstellen van jouw droomreis naar de Caribbean. Onze reislustige medewerkers hebben samen alle bestemmingen persoonlijk bezocht. Hierdoor beschikken ze over uitgebreide kennis van de ABC eilanden, SSS eilanden en een aantal landen die aan de Caribische Zee grenzen. Met deze kennis voorzien ze je van goede adviezen en tips om meer uit jouw reis te halen. Leer hieronder het team van ABC Travel kennen!

20201116_151914 (2)

Mia Groote Veldman

Eigenaar, Reisspecialist en Adviseur Wedding & Honeymoon

Toen ik in 2003 verhuisde van Gouda naar Enschede ben ik in dat jaar ook begonnen bij ABC Travel. En ook niet meer weggegaan. Wat is er mooier dan jou adviseren en enthousiast maken over de zonnige bestemmingen die ik zelf hebt bezocht?! Naast het advies en de verkoop van onze reizen, houd ik me sinds 2017 ook bezig het dagelijks reilen en zeilen, als eigenaar van ABC Travel. In mijn vrije tijd (die soms overblijft ;)) kook en bak ik graag of lees ik een goed boek.

Bezochte bestemmingen: De ABC eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Ook heb ik genoten van een vakantie op St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Suriname en Belize heb ik met mijn gezin bezocht. JamaicaSt. Barth, Dominica, Kaaiman Eilanden zijn ook prachtig. Maleisië en nog een heel rijtje met bestemmingen binnen Europa. Dus je kan wel zeggen dat ik van vakanties naar de Caribbean houdt.

Favoriete bestemming: Zonder twijfel Bonaire! Iedere keer weer voelt het hier als thuis komen, zeker nadat ik in 2006 op dit eiland ben getrouwd!

Mijn persoonlijke tip: Probeer ook eens een duik bij de ruige Oost kust op Bonaire: schildpadden gegarandeerd!! En natuurlijk is een kajaktocht door de mangrove een must-do op Bonaire!

Yvette Verheijen

Yvette Boerman-Verheijen

Reisspecialist

Ik ben Yvette en ik ben al geïnteresseerd in reizen zolang ik me kan herinneren. Toen ik net kon praten zei ik al dat ik later naar Curaçao zou gaan. Deze droom werd werkelijkheid toen ik stage mocht lopen op Curaçao. Sinds deze reis ben ik verkocht aan dit grootste eiland van de ABC eilanden. Het is het mijn passie om mensen over deze fantastische bestemming te informeren. Naast reizen vind ik het ook heerlijk om paard te rijden of relax ik met een goed boek.

Bezochte bestemmingen: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Saba & Cuba

Favoriete bestemming: Curaçao

Mijn persoonlijke tip: Een must-do als je op Curaçao bent is lunchen bij Marshe Bieu. Hier wordt door de lokalen in verschillende keukens eten klaar gemaakt. Het is een geweldige plaats om het echte Curaçao te ervaren.

Tobias

Tobias Snijders

Reisspecialist

Als onderdeel van mijn opleiding Tourism Management heb ik een half jaar op Curaçao mogen wonen en werken. Na mijn stage ben ik meerdere keren terug geweest en ken het eiland dan ook als mijn broekzak. Sinds 2021 ben ik aan de slag als reisadviseur bij ABC Travel en geniet hier elke dag van. Mensen enthousiast maken voor onze bestemmingen en een volledig op maat gemaakte reis samenstellen is wat ik graag doe!

Bezochte bestemmingen: Bonaire, Curaçao & Suriname. Daarnaast heb ik vele andere plekken op de wereld mogen zien. De VS, Zuid-Afrika, Kenia, Indonesië en vrijwel alle landen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Curaçao & Suriname

Mijn persoonlijke tip: Combineer het groene en avontuurlijke Suriname met één van de ABC eilanden. Hierdoor heb je de perfecte combinatie van natuur, cultuur en ultiem genieten. Informeer eens naar de mogelijkheden voor een combinatiereis!

Team ABC Travel - Margreet de Hoog

Margreet de Hoog

Reisspecialist

De wereld is er om te ontdekken! Na mijn opleiding toerisme en studie Spaans ben ik begin jaren negentig in de reisbranche gaan werken en 30 jaar later werk ik nog steeds met veel plezier. Bij ABC Travel stel ik de mooiste maatwerkreizen samen naar het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Deze veelzijdige regio bezoek ik al jaren. Vanwege de prachtige natuur, de fijne mensen, de relaxte sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de idyllische stranden. Dus hoe mooi is het, dat ik voor jou de mooiste reizen hier naar toe mag verzorgen.

Bezochte bestemmingen: In het Caribisch Gebied en Midden- Amerika: Jamaica, Suriname, Curaçao, Mexico, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Barbados, St.Lucia, Bahama’s, Grand Cayman en Puerto Rico. Daarnaast heb ik veel andere bestemmingen mogen bezoeken zoals Canada, de VS, diverse bestemmingen in Azië en Afrika en uiteraard diverse landen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Cuba, omdat je daar volledig terug kan gaan in de tijd. Echt authentiek. Suriname omdat het geen standaard bestemming is. De flora en fauna is indrukwekkend. En ik kies ook voor Jamaica omdat het puur is. De mensen zijn er zo hartelijk en belangstellend. Reggae-lifestyle ten top.

Mijn persoonlijke tip(s): 1) De Viñales vallei is een indrukwekkend landschap met steile ronde kalkstenenheuvels. Het gelijknamige dorpje Viñales is een plekje waar je je onder de lieve Cubaanse bevolking begeeft. 2) Ga het bos in in Suriname. De binnenlanden tussen de Marons (bosnegers) en hun nakomelingen, de Saramaccaners. Zo’n compleet andere wereld. 3) In Jamaica struin je door de straten van het veilige Kingston en breng je een bezoek aan het Bob Marley museum. Dat is echt een must. De reggae hoor en voel je op elke hoek van de straat. En ga varen op een handgemaakt bamboevlot op de rivier die dwars door het tropisch regenwoud loopt. Wauw!

Anne Wesselink

Anne Wesselink

Reisspecialist

Tijdens mijn opleiding Tourism Management ben ik een half jaar naar Zuid-Afrika en een half jaar naar Curaçao geweest om te wonen en te werken. Na mijn stage ben ik in 2022 aan de slag gegaan bij ABC Travel. Ik heb het hier erg naar mijn zin en geniet er ontzettend van om elke dag met mooie vakantiebestemmingen bezig te zijn. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld of op een feestje te vinden.

Bezochte bestemmingen: Curaçao, Zuid-Afrika, Abu Dhabi en heel wat bestemmingen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Curaçao,

Mijn persoonlijke tip: Blijf op Curaçao niet alleen op het strand liggen maar hike naar de top van de Christoffelberg. De hike duurt 1,5 uur en is ontzettend leuk en avontuurlijk. Op de top heb je een geweldig uitzicht over Curaçao en bij helder weer zie je ook Bonaire of Aruba liggen.

Tessa Castelijns

Tessa Castelijns

Marketing

Aardrijkskunde, sport, talen en economie, daar ligt mijn interesse. Het was dan ook logisch dat ik een toeristische studie ging volgen. Na de MTRO volgde Hogeschool TIO en Sportmarketing. Die studies combineer ik nu in mijn werk bij ABC Travel. Een actieve invulling van de vakantie heeft wel een grote voorkeur. Of het nu een mooie hike door de bergen is of een duik in de onderwaterwereld. Het is daarom ook niet zo gek dat ik in 2012 mijn PADI Open Water brevet op Bonaire heb behaald.

Bezochte bestemmingen: In de Caribbean heb ik genoten van vakanties in Cuba, Honduras, Tobago en op Bonaire. Verder mag ik mij van geluk prijzen met fantastische (duik)vakanties naar Kenia, Sri Lanka, Indonesië, Filippijnen, Egypte, Oman en Kaapverdië. Alhoewel ik het ook geweldig vind om in mijn VW-camperbusje door Europa te toeren.

Favoriete bestemming: de voorkeur ligt bij de avontuurlijke bestemmingen. Genieten van wandelen, duiken en de rijke natuur & cultuur. Daarom ligt mijn interesse bij Saba, Sint Eustatius, Cuba, Jamaica en Belize.

Mijn persoonlijke tip: Ontdek met de huurauto Belize of Cuba. De indrukwekkende cultuur en de overweldigende natuur zullen je doen verbazen. Geen zorgen: het is volledig veilig rijden in deze landen. En mocht je echt willen ontspannen? Laat door ABC Travel een snorkeltrip of een duikcursus toevoegen aan jouw vakantie. De onderwaterwereld is pure ontspanning.

Ontdek onze bestemmingen..

Aruba
Aruba
Belize
Belize
Bonaire
Bonaire
Cuba
Cuba
Curaçao
Curaçao
Jamaica
Jamaica
Saba
Saba
St. Eustatius
St. Eustatius
St. Maarten
St. Maarten
Suriname
Suriname