Het team van ABC Travel

Het enthousiaste team van ABC Travel bestaat uit reisspecialisten, marketing en administratie. Zij helpen allemaal met het samenstellen van jouw droomreis naar de Caribbean. Onze reislustige medewerkers hebben samen alle bestemmingen persoonlijk bezocht. Hierdoor beschikken ze over uitgebreide kennis van de ABC-eilanden, SSS-eilanden en een aantal landen die aan de Caribische Zee grenzen. Met deze kennis voorzien ze je van goede adviezen en tips om meer uit jouw reis te halen. Leer hieronder het team van ABC Travel kennen!

20201116_151914 (2)

Mia Rehorst

Eigenaar en Reisspecialist 

Toen ik in 2003 verhuisde van Gouda naar Enschede ben ik in dat jaar ook begonnen bij ABC Travel. En ook niet meer weggegaan. Wat is er mooier dan jou adviseren en enthousiast maken over de zonnige bestemmingen die ik zelf heb bezocht?! Naast het advies en de verkoop van onze reizen, houd ik me sinds 2017 ook bezig het dagelijks reilen en zeilen als eigenaar van ABC Travel. In mijn vrije tijd (die soms overblijft ;-)) kook en bak ik graag of lees ik een goed boek.

Bezochte bestemmingen: De ABC-eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Ook heb ik genoten van een vakantie op St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Suriname, Belize en Guadeloupe heb ik met mijn kinderen bezocht. JamaicaSt. Barth, Dominica, Kaaiman Eilanden zijn ook prachtig. Verder ben ik in Maleisië geweest en nog een heel rijtje met bestemmingen binnen Europa. De sfeer van de Caribische eilanden blijft wel favoriet!

Favoriete bestemming: Zonder twijfel Bonaire! Iedere keer weer voelt het hier als thuis komen en duik ik graag onder in de prachtige onderwaterwereld.

Mijn persoonlijke tip: Probeer ook eens een duik bij de ruige Oost kust op Bonaire: schildpadden gegarandeerd! En natuurlijk is een kajaktocht door de mangrove een must-do op Bonaire!

Team ABC Travel - Margreet de Hoog

Margreet de Hoog

Reisspecialist

De wereld is er om te ontdekken! Na mijn opleiding toerisme en studie Spaans ben ik begin jaren negentig in de reisbranche gaan werken en 30 jaar later werk ik nog steeds met veel plezier. Bij ABC Travel stel ik de mooiste maatwerkreizen samen naar het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Deze veelzijdige regio bezoek ik al jaren. Vanwege de prachtige natuur, de fijne mensen, de relaxte sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de idyllische stranden. Dus hoe mooi is het, dat ik voor jou de mooiste reizen hier naar toe mag verzorgen.

Bezochte bestemmingen: In het Caribisch Gebied en Midden- Amerika: Jamaica, Suriname, Curaçao, Mexico, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Barbados, St.Lucia, Bahama’s, Grand Cayman en Puerto Rico. Daarnaast heb ik veel andere bestemmingen mogen bezoeken zoals Canada, de VS, diverse bestemmingen in Azië en Afrika en uiteraard diverse landen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Cuba, omdat je daar volledig terug kan gaan in de tijd. Echt authentiek. Suriname omdat het geen standaard bestemming is. De flora en fauna is indrukwekkend. En ik kies ook voor Jamaica omdat het puur is. De mensen zijn er zo hartelijk en belangstellend. Reggae-lifestyle ten top.

Mijn persoonlijke tip(s): 1) De Viñales vallei is een indrukwekkend landschap met steile ronde kalkstenenheuvels. Het gelijknamige dorpje Viñales is een plekje waar je je onder de lieve Cubaanse bevolking begeeft. 2) Ga het bos in in Suriname. De binnenlanden tussen de Marons (bosnegers) en hun nakomelingen, de Saramaccaners. Zo’n compleet andere wereld. 3) In Jamaica struin je door de straten van het veilige Kingston en breng je een bezoek aan het Bob Marley museum. Dat is echt een must. De reggae hoor en voel je op elke hoek van de straat. En ga varen op een handgemaakt bamboevlot op de rivier die dwars door het tropisch regenwoud loopt. Wauw!

Irene, team

Irene Gulyas

Reisspecialist

Ik heb al veel van de wereld mogen zien, maar ik ben nog lang niet uitgereisd. Na mijn MEAO-opleiding heb ik een rond-de-wereldticket gekocht en heb eerst 1 jaar gewerkt en gereisd in Australië. Daarna door naar Nieuw-Zeeland, de Cookeilanden en Los Angeles. Niet gek dat ik hierna het reisvirus heb gekregen en in de reiswereld ben gaan werken. Voor mijn werk mocht ik vaak op reis. Tussendoor heb ik ook nog een paar jaar in Londen en op Bonaire gewoond. Bij ABC Travel komt mijn werk- en reiservaring goed van pas. Het leukste van reizen vind ik wel het plannen. Helemaal te gek dat nu ik reizen mag samenstellen naar de Caribische eilanden.

Bezochte bestemmingen: Australië, Nieuw-Zeeland, de Cookeilanden, Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië, Bali, diverse landen in Europa en de ABC-eilanden.

Favoriete bestemmingen: Australië! Het is een lange vlucht, maar echt de moeite waard. De mensen, de dieren en het landschap allemaal heel bijzonder. Om de zoveel tijd moet ik even weer terug.

Mijn persoonlijke tip: Het Krugerpark in Zuid-Afrika, Ibizastad en de strandjes, privérondreis op Bali, shoppen in Kuala Lumpur, Daintree regenwoud in Australië, beren en orka’s spotten op Vancouver island, snorkelen op Bonaire.

Foto Laura

Laura Noordink

Reisspecialist

Tijdens mijn studie Toerisme, heb ik een half jaar stage mogen lopen op Curaçao. Daarna heb ik Bonaire en Aruba ook bezocht. Sindsdien ben ik helemaal fan van de ABC-eilanden! Ik kom graag terug op de eilanden en telkens voelt het weer als thuiskomen. Ik werk meerdere jaren in de reiswereld, maar hier bij ABC Travel zit ik helemaal op mijn plek. Het is ontzettend tof dat ik mijn passie voor het Caribisch gebied mag overdragen aan anderen. Naar aanleiding van jouw wensen stel ik dan ook met veel plezier een reisvoorstel voor je samen.

Bezochte bestemmingen: Aruba, Curaçao, Bonaire, Mexico, Thailand en diverse bestemmingen in Europa.

Favoriete bestemmingen: Sowieso Bonaire! Hét eiland dat nog echt authentiek is.

Mijn persoonlijke tip: Hoe heerlijk het relaxte leven op de eilanden ook is, ga ook op avontuur! Zo kun je op Aruba Skydiven en op Bonaire de Brandaris beklimmen. Een kayak tour door de mangrovebossen is ook een must op Bonaire. Op Curaçao raad ik aan om de Christoffel Berg te gaan beklimmen en een tour te maken naar de Blauwe kamer.

Ontdek onze bestemmingen..

Aruba
Aruba
Belize
Belize
Bonaire
Bonaire
Cuba
Cuba
Curaçao
Curaçao
Jamaica
Jamaica
Saba
Saba
St. Eustatius
St. Eustatius
St. Maarten
St. Maarten
Suriname
Suriname