Het team van ABC Travel

Het enthousiaste team van ABC Travel bestaat uit vijf personen, waarvan vier reisspecialisten die je helpen met het samenstellen van je droomreis. Onze reisspecialisten hebben samen alle bestemmingen persoonlijk bezocht en beschikken hierdoor over uitgebreide kennis van de bestemmingen. Met deze kennis kunnen ze je van goede adviezen en tips voorzien. Leer hieronder de medewerkers van ABC Travel kennen!

20201116_151914 (2)

Mia Groote Veldman

Eigenaar, Reisspecialist en Adviseur Wedding & Honeymoon

Toen ik in 2003 verhuisde van Gouda naar Enschede ben ik in dat jaar ook begonnen bij ABC Travel en niet meer weggegaan. Want wat is er mooier dan anderen adviseren en enthousiast maken over de prachtige bestemmingen, die je zelf hebt bezocht?! Naast het advies en de verkoop van onze reizen houd ik me sinds 2017 ook bezig het dagelijks reilen en zeilen, als eigenaar van ABC Travel. In mijn vrije tijd (die soms overblijft ;)) kook en bak ik graag of lees ik een goed boek.

Bezochte bestemmingen: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius, SabaJamaica, Suriname, Belize, St. Barth, Dominica, Kaaiman Eilanden, Maleisië en nog een heel rijtje met bestemmingen binnen Europa

Favoriete bestemming: Zonder twijfel Bonaire! Iedere keer weer voelt het hier als thuis komen, zeker nadat ik in 2006 op dit eiland ben getrouwd!

Mijn persoonlijke tip: Probeer ook eens een duik bij de ruige Oost kust op Bonaire: schildpadden gegarandeerd!! En natuurlijk is een kayaktocht door de mangrove een must-do op Bonaire!

Sonja Veldman

Sonja Veldman

Reisspecialist

Nadat ik mijn toeristische opleiding aan het TIO-college heb afgerond, heb ik een half jaar in Frankrijk gewerkt als hostess. En al vrij snel daarna ben ik aangenomen bij ABC travel. Ik werk hier alweer meer dan 20  jaar als reisadviseur en heb het nog altijd naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor hun vakantie. Het liefst maak ik daarbij een reis geheel op maat, helemaal naar wens van de klant.

Bezochte bestemmingen: Meerdere malen naar Aruba, Bonaire en Curacao, de S-eilanden: St. Maarten, Saba en St. Eustatius. Tevens heb ik een reis gemaakt naar Suriname, met geweldige excursies naar de binnenlanden en Cuba: een prachtige bestemming om een individuele autorondreis te maken.

Favoriete bestemming: Suriname

Mijn persoonlijke tip: Al onze bestemmingen zijn met elkaar te combineren. Zo ontdek je meerdere plekken in 1 reis en vaak kost dat niet eens zoveel meer, dus informeer eens naar de mogelijkheden voor een combinatiereis!

Yvette Verheijen

Yvette Boerman-Verheijen

Reisspecialist

Ik ben Yvette en ik ben al geïnteresseerd in reizen zolang ik me kan herinneren. Toen ik net kon praten zei ik al dat ik later naar Curaçao zou gaan, deze droom werd werkelijkheid toen ik stage mocht lopen op Curaçao. Sinds deze reis ben ik verkocht en is het mijn passie om mensen over deze fantastische bestemming te informeren. Naast reizen vind ik het ook heerlijk om paard te rijden en kan ik ook heerlijk relaxen met een boek.

Bezochte bestemmingen: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Saba & Cuba

Favoriete bestemming: Curaçao

Mijn persoonlijke tip: Een must-do als je op Curaçao bent is lunchen bij Marshe Bieu, hier wordt door de lokalen in verschillende keukens eten klaar gemaakt. Het is een geweldige plaats om het echte Curaçao te ervaren.

Elise

Elise Milner

Reisspecialist

Mijn naam is Elise en al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor reizen. Tijdens mijn studie ben ik naar Suriname geweest en heb ik stage gelopen bij een duikorganisatie op Curaçao. Hierdoor is mijn interesse voor het Caribische gebied alleen maar toegenomen. Zowel de unieke en veelzijdige cultuur als de geweldige onderwaterwereld hebben mij verkocht. Nu ik aan het werk ben bij ABC travel wil ik graag andere mensen informeren en inspireren over deze en andere bestemmingen.

Bezochte bestemmingen: Curaçao, Bonaire, Suriname, Thailand, Florida, Egypte en vele bestemmingen in Europa.

Favoriete bestemming: Bonaire

Mijn persoonlijke tip: Ben je op zoek naar een actieve afwisseling op Curaçao? Ga dan de uitdaging aan en beklim de Christoffel berg in het gelijknamige nationale park. Vooral het laatste stuk van de tocht bevat echt wat klauterwerk naar de top van de berg op 375 meter. Eenmaal boven wordt je harde werk beloond met een waanzinnig uitzicht over westpunt, de groene natuur en de prachtige blauwe zeeën.

Ontdek onze bestemmingen..

Aruba
Aruba
Belize
Belize
Bonaire
Bonaire
Cuba
Cuba
Curaçao
Curaçao
Jamaica
Jamaica
Saba
Saba
St. Eustatius
St. Eustatius
St. Maarten
St. Maarten
Suriname
Suriname