Duikvaker 2017, dé beurs voor liefhebbers van Duiken & Snorkelen
Duikvaker

Op 4 en 5 februari 2017 vindt de grootste en gezelligste duikbeurs van Nederland weer plaats. Ook dit jaar is ABC Travel er weer te vinden met een eigen stand. Duikvaker is dé beurs voor liefhebbers van duiken & snorkelen. Ben je van plan om een duik reis te maken of wil je gewoon meer informatie over duiken op de Antillen? Kom bij ons langs op de beurs en laat je adviseren door onze reisspecialisten. Profiteer ook direct van onze specials en kortingen speciaal voor bezoekers van de Duikvaker beurs!

Ben je van plan om te komen en heb je nog geen kaartjes? Doe dan mee met onze actie op facebook en win TWEE entree kaarten voor Duikvaker!! Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan.

Op de onderstaande plattegrond kun je zien waar je ons kunt vinden, bij de zwarte pijl:

Plattegrond duikvaker

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.