Honeymoon reizen; De mooiste huwelijksreizen

Een onvergetelijk huwelijk op een bijzondere plek of een huwelijksreis naar een paradijs? ABC Travel biedt uitsluitend onvergetelijke huwelijksreizen aan naar prachtige locaties in het Caribisch gebied. Het Caribisch gebied is de perfecte plek voor jouw trouwbestemming of huwelijksreis, de eilanden zijn mooie, serene en vooral romantische huwelijksreis- en trouwbestemmingen. Samen met jouw geliefde kun je tijdens de huwelijksreis wandelen over de prachtige parelwitte stranden met wuivende palmbomen, zwemmen in de azuurblauwe wateren, dineren op het strand tijdens zonsondergang en genieten van het heerlijke tropische klimaat.

Wij verzorgen onvergetelijke bruiloften en/of huwelijksreizen naar één van onze prachtige bestemmingen! Onze reizen worden tot in de puntjes verzorgd door onze reisspecialisten en helemaal naar jouw wens samengesteld. Bekijk hier onder ons aanbod accommodaties voor jouw droom honeymoon reis.

Huwelijksreis naar Aruba, Bonaire & Curaçao

ABC Travel kan jouw huwelijksreis tot in de puntjes verzorgen. Een huwelijksreis is een reis om nooit te vergeten. Aangezien het mogelijk is om jouw huwelijksreis naar Aruba, Bonaire & Curaçao helemaal is samen te stellen, ben je verzekerd van een geweldige reis naar jullie wensen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie!

Honeymoons Aruba

Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Het resort is gelegen in hartje Oranjestad en is compleet gerenoveerd. Geniet op Renaissance Island van Aruba's enige privéstrand.
Hotel, Luxe
4 sterren

Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino

Dit prachtige resort ligt direct aan Palm Beach. Samen met de mooie tuin en het grote zwembad is het een
Hotel, Luxe
4 sterren

Bucuti & Tara Beach Resort

Uitgeroepen tot meest romantische hotel ter wereld! Het hotel ligt aan het brede en fraaie strand Eagle Beach.
Alleen volwassenen, Hotel, Luxe
4 sterren
Aanrader

Boardwalk Boutique Hotel Aruba

Geniet in dit kleinschalige hotel van de tropische oase met authentieke Caribische sfeer, waar je privacy, rust en ontspanning vindt.
Appartement, Hotel, Kleinschalig
4 sterren

Honeymoons Bonaire

The Bonairian

Een prachtig, rustig, intiem hotel aan het blauwe water van Bonaire. Wat wil je nog meer?
Hotel, Kleinschalig
4 sterren

Windhoek Resort Bonaire

Windhoek Resort Bonaire is een luxe viersterren Eco Resort op een van de mooiste locaties van Bonaire, wijk Punt Vierkant.
Appartement, Kleinschalig, Luxe
4 sterren
Bamboo Bali
Aanrader

Bamboo Bonaire Boutique Resort

Het Bamboo Bonaire boutique resort is bij uitstek geschikt voor stelletjes! De romantische setting met een vleugje Azië maakt dit
Appartement, Kleinschalig, Luxe
4 sterren

Honeymoons Curaçao

Avila Beach Hotel

Eén van de mooiste hotels van Curaçao. Een uniek resort met uitstekende faciliteiten en talloze fotogenieke hotspots waardoor het hotel
Hotel, Luxe
4 sterren

Curaçao Marriott Beach Resort

Na een jarenlange renovatie is Marriott Beach Resort Curaçao sinds november 2019 weer geopend. Geniet van dit luxe hotel met
Hotel, Luxe
5 sterren

Scuba Lodge & Suites

Een toonaangevend boutique hotel op Curaçao, gelegen direct aan zee en in het centrum van Willemstad.
Appartement, Hotel, Kleinschalig, Luxe
3 sterren

Honeymoons St. Maarten

La Playa Orient Bay

Temidden van de gezelligheid van het bruisende Orient Bay is het La Playa Orient Bay gelegen, direct aan het strand!
Hotel, Kleinschalig
4 sterren

Holland House Beach Hotel

Het Holland House Beach Hotel ligt op het Nederlandse deel van St. Maarten aan het Great Bay strand in het
Hotel, Kleinschalig
4 sterren

Sonesta Ocean Point Resort

Sonesta Ocean Point Resort is een prachtig all-inclusive vijf-sterren resort dat geopend is in de winter van 2015. Het resort
Alleen volwassenen, Hotel, Luxe
5 sterren

Formaliteiten

Bij trouwen in het buitenland denken jullie vast aan veel papierwerk en langdurige procedures. Gelukkig valt dit voor Aruba, Bonaire, Curaçao en St Maarten heel erg mee! De formaliteiten verschillen iets per eiland, maar in het kort komt het neer op het volgende:

Onze wedding planner verzorgt ter plaatse alles voor jullie, ook de formaliteiten bij de gemeente. Om jullie huwelijk te kunnen aanvragen, is het belangrijk dat jullie onderstaande documenten ca. 3-6 maanden voor de trouwdatum aanleveren:

  • Kopie paspoorten
  • Internationaal uittreksel van de geboorteaktes met volledige namen van beide ouders (aan te vragen in de gemeente waar jullie geboren zijn)
  • Internationaal uittreksel uit de basisadministratie van de gemeente waar jullie wonen, van beide apart (hier moet ook uit blijken dat jullie ongehuwd zijn)
  • Internationale verklaring van huwelijksbevoegdheid, ook op te vragen in de gemeente waar jullie wonen. (Om deze op te vragen moeten jullie de geboorteakte, uittreksel uit de basisadministratie en eventueel akte van echtscheiding of overlijdensakte van overleden partner meenemen)
  • Kopie paspoort van de getuigen (indien jullie die zelf verzorgen)
  • Indien sprake is geweest van echtscheiding: internationaal uittreksel van de akte van echtscheiding
  • Indien sprake is van een overlijden van een vorige echtgenoot/echtgenote: internationaal uittreksel van de overlijdensakte
  • Indien er sprake is van kinderen die jullie graag in het trouwboekje bijgeschreven willen hebben: paspoort, internationaal uittreksel van de geboorteakte van het kind en de erkenning-formulieren.

Op St. Maarten is het bijvoorbeeld nog nodig om alle uittreksels te laten voorzien van een Apostille stempel (te verkrijgen bij de rechtbank). Uiteraard informeren we jullie hier vooraf over.

Op sommige eilanden is het nodig om bij aankomst nog in ondertrouw te gaan, maar dit hoeft in ieder geval niet in Nederland. In het algemeen dienen jullie wel minimaal 3 werkdagen voor het huwelijk op de bestemming aan te komen.

Wanneer jullie trouwen in het buitenland wordt het huwelijk standaard in algehele gemeenschap van goederen gesloten. Als je dit niet wilt, dan moeten jullie vooraf contact opnemen met een notaris in Nederland.

Na terugkomst in Nederland kunnen jullie direct met de trouwakte naar het gemeentehuis om deze te laten registreren. Daarnaast raden we aan om de akte te laten registreren bij Bureau Bijzondere Akten in Den Haag.

Bekijk ook onze andere reizen in het Caribisch gebied