travel consultant

Vacatures

Gaat jouw hart sneller kloppen van onze Caribische bestemmingen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hieronder vind je de huidige, openstaande vacatures om te werken bij ABC Travel. Misschien maak jij binnenkort onderdeel uit van ons team en bezorg je onze klanten hun mooiste vakantie!

Medewerker Back Office & Social Media (vacature voor 24-32 uur)

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een Medewerker Backoffice & Social Media voor ons kantoor in Enschede:

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van onze Caribische bestemmingen? Kunnen je taken niet veelzijdig genoeg zijn? Vind je het prettig om te werken in ons gezellige team? Kom dan als Medewerker Backoffice & Social Media ons team versterken!

Wil jij graag werken als Medewerker Backoffice & Social Media bij ABC Travel? Lees deze vacature dan snel verder

In ons sfeervolle kantoor in het centrum van Enschede ben je, samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle mooie reizen die onze klanten gaan maken. ABC Travel is dé specialist als het gaat om maatwerkreizen naar het Caribisch gebied en Midden-/Zuid-Amerika.

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving als Medewerker Backoffice & Social Media?

Een combinatiereis van Aruba, Bonaire en Curaçao. Eerst een week wandelen op Saba en vervolgens rondreizen door Suriname. Duiken bij The Blue Hole in Belize en daarna de jungle in. We krijgen van onze klanten via de mail of telefonisch de meest heerlijke vakantieplannen voorgelegd. Aan de hand van deze wensen gaan onze reisspecialisten vol enthousiasme aan de slag om een advies over deze reizen te geven. Wat resulteert in het samenstellen van een passend reisvoorstel. Volledig op maat gemaakt.

Om onze klanten goed te kunnen informeren, is het noodzakelijk dat alle informatie op onze website klopt. Je zorgt ervoor dat de nieuwe foto’s, teksten bij de reizen vermeld staan en dat de prijzen up-to-date zijn. Ook staan alle accommodaties in ons backoffice systeem met foto’s, informatie en prijzen. Dit moet regelmatig worden bijgewerkt. Het versturen van reisbescheiden of opnemen van de telefoon kan soms voorkomen als het op kantoor erg druk is.

Verder willen we onze (potentiële) klanten enthousiasmeren en inspireren over onze bestemmingen. Dit doen we onder andere via onze blog, social media kanalen en nieuwsbrief. In Canva maak je de creatiefste ontwerpen voor ons Instagram en Facebook account. Wij delen hier wekelijks reistips, nieuwtjes en leuke aanbiedingen. Daarnaast schrijf je informatieve nieuwsbrieven in Mailchimp.

Omdat we werken met een klein team zijn de lijntjes kort, is de sfeer informeel en helpen we elkaar waar nodig. In de functie als Medewerker Backoffice & Social Media is meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën.

Word jij onze Medewerker Backoffice & Social Media? Benieuwd naar welke competenties je nodig hebt?

Een aantal vragen voor jou:

 • Kan jouw dag niet afwisselend genoeg zijn?
 • Werk je graag met cijfers en woorden?
 • Schud jij ideeën voor een social media post zo uit je mouw?
 • Heb je een afgeronde (bij voorkeur toeristische) MBO/HBO studie?
 • Heb je goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels?
 • Kun je goed plannen en organiseren en heb je doorzettingsvermogen?
 • Heb je nieuwe systemen/programma’s snel onder de knie?
 • Ben je enthousiast en niet bang om initiatief te tonen?
 • Kun je zelfstandig en nauwkeurig werken?
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Enschede?

Kan je op de meeste van deze vragen “JA” beantwoorden? Solliciteer dan snel.

Affiniteit met en kennis van onze bestemmingen is mooi meegenomen om zo onze klanten nog enthousiaster te kunnen maken.

Heb je kennis en ervaring die we hier nog niet noemen? We bekijken graag samen met jou hoe we deze kwaliteiten binnen het team kunnen inzetten.

ABC Travel biedt je:

 • Een fijne werkplek in een klein team met een informele sfeer
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor inbreng van eigen initiatief
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de reisbranche
 • Jaarlijkse studiereis naar één van onze bestemmingen in de Caribbean

Startdatum in overleg. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij onze Medewerker Backoffice & Social Media worden?

Stuur dan jouw CV en motivatie uiterlijk vrijdag 17 november 2023 naar [email protected] t.a.v. Mia Rehorst. Mocht je nog vragen hebben over de functie, dan kun je altijd contact opnemen met Mia.