Maak kennis met Kitesurfen!
Bonaire

Maak kennis met Kitesurfen!

Vandaag hebben we een gastblog van Inge Vos, eigenaresse van BEACHES Bonaire en kitesurfster op Bonaire. Om meer mensen kennis te laten maken met kite- en windsurfen op Bonaire heeft ze hier een stukje over geschreven.

Bonaire is een prachtig Caribisch eiland met een heerlijk klimaat, mooie natuur en een laidback sfeer. Je kunt van alles doen op dit mooie stukje Nederland: duiken & snorkelen, genieten van de ruige natuur, flamingo’s spotten en natuurlijk relaxen op een van de strandjes. Ook voor de watersporters is Bonaire een topbestemming. Door de stabiele wind die het grootste deel van het jaar lekker waait is dit een wind- en kitesurfers’ paradijs!

Windsurfen op Lac Bay

Lac Bay is een unieke blauwgroene baai met ondiep water dat wordt beschermd door een koraalrif. Deze prachtige locatie is ideaal voor beginners en voor gevorderden. Je kunt de kunst afkijken van de freestyle windsurf wereldkampioenen van Bonaire! Lessen en materiaalhuur zijn beschikbaar en niet-surfende reisgenoten vervelen zich niet op het strand of aan de bar!

Atlantis/Kite Beach

Kitesurfers gaan naar Atlantis/Kite Beach in het zuidwesten van Bonaire. Een perfecte kitespot met warm, redelijk vlak water en stabiele wind! Hier kite je nog relatief rustig; als er 25 kites tegelijk op het water zijn is het al heel druk J. Of je beginner bent of gevorderd, je kunt allebei heerlijk je gang gaan. Je kunt lessen nemen, materiaal huren en er zijn rescueboten die je in geval van nood ophalen en weer naar het strand terugbrengen.

Sluit je aan bij de relaxte kitecommunity, ontmoet nieuwe mensen en kite met schildpadden en (als je geluk hebt) dolfijnen…

BEACHES Bonaire

Ben jij van plan om te gaan kite- of windsurfen op Bonaire en zoek je nog een geschikte accommodatie? BEACHES Bonaire is perfect gelegen voor de kite- en windsurf liefhebbers. Binnen 1 minuut lopen ben je al op de stranden. En Kitespot Atlantis/ Kite Beach is gelegen aan dezelfde weg als BEACHES, meer naar het zuiden. Het is een perfecte kitespot zoals je hier boven kunt lezen. Klik hier voor meer informatie over BEACHES Bonaire. 

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.