hotels bezoeken op Aruba

Het leuke van werken bij ABC travel is dat je af en toe op studiereis mag! Deze keer bezoek ik de ABC eilanden. De reis begint met hotels bezoeken op Aruba en vervolgens ook op de andere twee eilanden. Een vriendin vergezelt mij tijdens de reis. We hebben een goede vlucht gehad. Wat is het toch heerlijk dat bij KLM alles nog gewoon inbegrepen is en dat je aan boord niet nog van alles hoeft te kopen…

aankomst op Aruba

Op de luchthaven verliep ook alles vlot en voor we het wisten zaten we al in onze huurauto. Natuurlijk geboekt via onze partner Sunnycars. Na een korte rit kwamen we aan bij het Renaissance Aruba Resort & Casino, waar we de auto konden parkeren op de private parking van het hotel. De hotelkamer bij het luxe Renaissance resort is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. 

De volgende ochtend hebben we een heerlijk ontbijt gehad bij Hyatt Regency resort en daarna was het tijd voor hotelbezoekjes in de omgeving van Palm Beach. Wat is het daar veranderd sinds de laatste keer dat ik op Aruba was! 10 jaar geleden was in Oranjestad nog het uitgaansleven, maar dat is nu helemaal verplaatst naar Palm beach.

s’ Middags was er even tijd voor ontspanning. We zijn met de boot naar Renaissance Island gegaan, het prive eiland van het Renaissance resort. Hier is het heerlijk vertoeven op het strand. Het leukste zijn toch wel de flamingo’s die er gewoon tussen de strandbedjes lopen. 

dineren op het strand

s’ Avonds hebben we heerlijk gegeten bij Passions on the beach, het restaurant op het strand bij Amsterdam Manor Beach Resort. Je kunt hier fantastisch dineren met de voeten in het zand en met een geweldig uitzicht bij zonsondergang.

De volgende dag een heerlijke start van de dag gehad met een yogasessie, waarvoor ik was uitgenodigd bij Manchebo Beach Resort & Spa. Op het strand tussen de wuivende palmbomen en met de ruizende zee op de achtergrond is dit echt een fantastische ervaring!

Daarna een bezoek gebracht aan het mooie Bucuti Tara Beach Resort en vervolgens door naar de Divi hotels, waar ik een zeer uitgebreide rondleiding kreeg. 

highlights van Aruba

s’ Middags hebben we met onze huurauto een tour gemaakt langs de highlights van Aruba. Onder andere langs de de (ingestorte) natural bridge, de alto vista kapel en de California vuurtoren.

We wilden natuurlijk ook eens zien hoe het s’ avonds is bij Palm beach. We zijn naar toe gegaan om een hapje te eten. Daarna hebben we heerlijk rond te dwalen tussen de vele kraampjes, barretjes en restaurantjes. Er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer daar!

Vanochtend een ontbijt bij hotel Talk of the Town, daarna een bezoekje aan Camacuri Residence apartments en dan is het alweer tijd om door te gaan naar onze volgende bestemming: Curacao. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan met de tussenvlucht. Daarover de volgende keer meer…

About Author

client-photo-1
Sonja Veldman
Ik werk hier alweer ruim 18 jaar als reisadviseur en heb het nog altijd naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor hun vakantie. Het liefst maak ik daarbij een reis geheel op maat, helemaal naar wens van de klant.

Reacties

28 september 2017
Hallo Sonja, Ik ben heel benieuwd naar je bevindingen van het bezoek aan Camacuri apartments groeten Riny

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.