Nachtje Curaçao
Nachtje curaçao

nachtje Curaçao

Omdat ik 2 jaar geleden nog op Curaçao was, verblijf ik maar 1 nachtje en hoef ik geen accommodaties te bezoeken. Maar het is wel erg leuk om er weer even rond te rijden en de sfeer te proeven!

De vlucht met Inselair van Aruba naar Curacao verliep boven verwachting goed. De vlucht vertrok zelfs een kwartier eerder dan gepland! Bij aankomst was er een niet al te lange rij voor de douane en aangekomen bij de bagageband zagen we onze koffers meteen al liggen.

Ook bij Sixt car rental hoefden we niet lang te wachten. Met onze huurauto zijn we eerst naar het Lions Dive & Beach Resort gereden om te lunchen bij Hemmingway. Vervolgens nog even een rondje langs Jan Thielbaai gereden en daarna richting onze accommodatie Scuba Lodge & Suites, waar we zeer gastvrij werden ontvangen. 

Er was even tijd om te ontspannen aan het zwembad met schitterend zeezicht. Iedere donderdagavond is er bij Scuba Lodge een BBQ. Uiteraard wilden we dit ook proberen en het was heerlijk. Een absolute aanrader! Na het eten zijn we nog even de gezellige wijk Pietermaai ingelopen met veel gezellige barretjes en restaurantjes.

De volgende ochtend kregen we “de beroemde” ontbijtmand bij Scuba Lodge. Vervolgens zijn we Willemstad ingelopen om de bezienswaardigheden te bekijken: o.a. de drijvende markt, marshe bieu, de pondjesbrug en de mooie gekleurde huizen. De lunch hebben we genuttigd bij “Bij Blauw”, met een schitterend uitzicht op zee. Daarna zijn we nog even met de auto naar Blauwbaai gereden en vervolgens alweer door naar de luchthaven. Hier waren erg veel militairen aanwezig die net terugkwamen uit St. Maarten en op weg waren naar huis. 

De vlucht met Inselair naar Bonaire was weer keurig op tijd…

About Author

client-photo-1
Sonja Veldman
Ik werk hier alweer ruim 18 jaar als reisadviseur en heb het nog altijd naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor hun vakantie. Het liefst maak ik daarbij een reis geheel op maat, helemaal naar wens van de klant.

Reacties

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.