Vliegen met Insel Air

We krijgen de laatste tijd veel vragen rondom Insel Air. Of we de vluchten nog boeken en zo ja of het wel veilig is..

Ik heb afgelopen week twee keer met Insel Air mogen vliegen en het was een zeer goede ervaring. Zowel van Aruba naar Curaçao als van Curaçao naar Bonaire vlogen we met de fokker 50. Een klein propellervliegtuig voor maximaal 50 personen.

Je dient voor deze vluchten wel minimaal 1 uur voor vertrek inchecken, wij raden aan om 2 uur aan te houden omdat het nogal eens druk kan zijn bij de douane. Dit hebben wij op Aruba ook meegemaakt, er vertrok ook een vlucht naar Amerika waardoor we erg lang moesten wachten bij de douane en we eigenlijk gelijk door konden om te boarden. Van Curaçao naar Bonaire vlogen we al vroeg in de ochtend. We konden bij de douane zo doorlopen en hadden daarom nog genoeg tijd over om samen te ontbijten.

De vluchten waren beide netjes op tijd en er waren tijdens het inchecken en boarden geen bijzonderheden. De vlucht van Aruba naar Curaçao: Het vliegtuig vertrok op tijd en na een korte vlucht van 20 minuten waren we geland op Curaçao. We liepen zo door de douane en onze koffers lagen al op de band. De vlucht van Curaçao naar Bonaire was zo’n 15 minuten en ging zo voorbij. Ook hier waren er geen problemen en hebben we een prima vlucht gehad.

Wij hadden onze baby van 9 maanden mee en zij heeft zelf op beide vluchten lekker geslapen. Kun je nagaan hoe lekker rustig de vluchten waren. Al met al hebben we dus een zeer positieve ervaring gehad met Insel Air en kunnen het daarom ook iedereen aanraden om een combinatiereis te gaan maken!

Op onze website zijn alle accommodaties en bestemmingen met elkaar te combineren, je kunt helemaal zelf je eigen combinatiereis samenstellen! Klik hier voor meer informatie en een aantal voorbeeld combinatiereizen.

Vliegen met Insel Air

About Author

client-photo-1
Yvette Verheijen
Reisspecialist bij ABC Travel en al geïnteresseerd in reizen zolang ik me kan herinneren! Toen ik net kon praten zei ik al dat ik later naar Curaçao zou gaan, deze droom werd werkelijkheid. Sinds deze reis ben ik verkocht en is het mijn passie om mensen over deze fantastische bestemming te informeren.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.