Op studiereis naar Aruba, Bonaire en Curaçao
Renaissance Aruba

Studiereis Aruba, Bonaire & Curaçao

Over een aantal weken ga ik (Yvette) op Studiereis naar het mooie Aruba, Bonaire en Curaçao. Ik neem jullie graag mee tijdens mijn reis. Niet fysiek uiteraard maar door middel van een blog.

De voorbereidingen zijn in volle gang en de vertrekdatum komt steeds dichterbij. Het fijne aan ABC Travel is dat we individuele studiereizen mogen maken. Dit doen we omdat we zo de reis voor onszelf het beste kunnen plannen en we alleen de dingen doen die voor ons belangrijk zijn. Daarnaast is het wel erg gezellig dat mijn man en dochtertje mee kunnen!

De reis start 3 juni op Schiphol vanwaar ik met mijn man en dochtertje van 9 maanden aan de reis zal gaan beginnen. De planning is 5 nachten Aruba, 4 nachten Curaçao en 5 nachten Bonaire.

Aruba

Op Aruba ben ik nog niet eerder geweest en ga ik voor het eerst ontdekken! Op Aruba heb ik voornamelijk de ochtenden volgepland met hotelbezoeken. Bij een aantal accommodaties van ons zal ik ook gaan ontbijten, lunchen of dineren om een idee te krijgen van ons aanbod.

We verblijven in het Renaissance Aruba Resort.

Renaissance Aruba

Curaçao

Op Curaçao ben ik al vaker geweest daarom worden deze dagen gebruikt om lekker vakantie te vieren met mijn gezin. Op Curaçao ga ik dus geen accommodaties bezoeken, wel zal ik hier letten op de kindvriendelijkheid van het eiland.

We verblijven in het Lions Dive & Beach Resort.

Lions Dive & Beach Resort

 

 

 

 

 

 

Bonaire

Ik ben al een keer eerder op Bonaire geweest, dit is echter alweer 8!! jaar gelegen. Hoog tijd dus om dit eiland opnieuw te ontdekken, daarom ga ik ook hier weer veel van onze accommodaties bezoeken.

We verblijven bij het Buddy Dive Resort.

Buddy Dive Resort

 

 

 

 

 

 

We hebben op alle drie de eilanden een auto tot onze beschikking en kunnen daarom gaan en staan waar we willen. Naast de hotelbezoeken, die ik erg belangrijk vind in deze reis, ga ik ook kijken hoe kindvriendelijk de eilanden zijn! De tijd die we samen hebben, zullen we daarom gebruiken om de stranden te bezoeken en natuurlijk lekker te gaan eten en drinken bij verschillende restaurants.

We merken toch vaak dat gezinnen met jonge kinderen een combinatiereis (of überhaupt zo’n verre reis) spannend vinden! Ik zal dit zelf gaan ervaren en op zoek gaan naar leuke plekken/activiteiten voor  kinderen!

Tijdens mijn reis zal ik jullie via Facebook en Instagram op de hoogte houden van mijn belevenissen.

Vergeet ons niet te liken en te volgen!
Groetjes Yvette  

About Author

client-photo-1
Yvette Verheijen
Reisspecialist bij ABC Travel en al geïnteresseerd in reizen zolang ik me kan herinneren! Toen ik net kon praten zei ik al dat ik later naar Curaçao zou gaan, deze droom werd werkelijkheid. Sinds deze reis ben ik verkocht en is het mijn passie om mensen over deze fantastische bestemming te informeren.

Reacties

4 juni 2017
Ook wij zullen je bevindingen met grote interesse volgen, aangezien onze kleindochter ook meegaat en we super benieuwd zijn hoe zij het zal beleven
Wil van Buuren
16 mei 2017
Wij gaan via ABC travel in september naar Curacao en Bonaire. Op Bonaire ook bij Buddy Dive en op Curacao bij Avila Beach. Voor mij de eerste keer dus ben heel benieuwd. alvast fijne reis.
Yvette Verheijen
16 mei 2017
Wat leuk dat jullie ook bij Buddy Dive verblijven! Houd vooral mijn berichten in de gaten voor leuke tips op Curaçao en Bonaire.
16 mei 2017
Geniet er van, wie weet zit er iets voor ons bij
16 mei 2017
Dankjewel, we gaan zeker genieten en wie weet! Blijf ons volgen ;-) Ik zal tijdens en na onze reis alle tips delen!
12 mei 2017
Veel plezier!
Yvette Verheijen
16 mei 2017
Dankjewel!
Jeanet de Vries
12 mei 2017
Ik wens jullie vertellen veel plezier samen.
Yvette Verheijen
16 mei 2017
Dankjewel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.