Met kinderen naar de Antillen? Wij zeggen: doen!
Met kinderen naar de antillen

met kinderen naar de Antillen

Zouden we dat nou wel doen, met kinderen naar de Antillen? ‘Ja doen!’ zeggen we bij ABC Travel!!! Vooral Curaçao is een erg leuke bestemming om met kinderen naartoe te gaan.

Veel mensen zien op tegen de lange vlucht met kinderen, maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit reuze meevalt. Aan boord van het vliegtuig is er voor kinderen een eigen entertainmentsysteem met tientallen films en spelletjes waar ze uit kunnen kiezen. Bovendien zorgen de stewardessen voor een kindermaaltijd en wat spelletjes voor onderweg, dus ze zullen zich niet snel vervelen. De terugvlucht is altijd s’nachts en dan slapen ze vaak het grootste deel van de reis.

Ter plekke is er volop keuze uit leuke resorts, natuurlijk met zwembad en airco in de slaapkamers. Sommige accommodaties hebben een speciaal kinderbad en een kinderclub. De meeste van onze accommodaties zijn aan of vlakbij het strand gelegen, dus daar zullen de kids zich volop vermaken.

Om wat meer van het eiland te zien is het natuurlijk ook erg leuk om uitstapjes te maken. Hieronder een paar leuke uitstapjes die we kunnen aanbevelen met kinderen:

willemstad

Als je naar Curaçao gaat, is het natuurlijk een “must” om Willemstad te bekijken met haar mooie gekleurde huizen. Geen zin om te lopen? Dan neem je de roze trolleytrein langs verschillende bezienswaardigheden. Na de tijd heerlijk een verkoelend ijsje eten op een terras bij de Pontjesbrug. Het is erg leuk om te zien hoe de brug langzaam opengaat en de bootjes voorbij te zien varen.

Met kinderen naar de antillen

seaquarium/ dolphin academy

Een van de bekendste attracties van Curacao is het sea aquarium. Hier zie je allerlei verschillende waterdieren, waarvan je er sommige zelfs mag aaien. Er is een spectaculaire dolfijnenshow, die je natuurlijk gezien moet hebben!

Als je ouder dan 8 jaar bent, mag je zelfs zwemmen met dolfijnen, hoe gaaf is dat? Voor jongere kinderen is er als alternatief de dolphin encounter. Je mag dan samen met papa of mama in ondiep water staan om een dolfijn te aaien en als je lief bent, krijg je zelfs een kusje van de dolfijn!

Met kinderen naar de antillen

struisvogelboerderij

Ook leuk is een bezoek aan de Struisvogelboerderij. Hier rij je met een safaritruck over het terrein, waarbij je uitleg krijgt over deze bijzondere loopvogels. Kinderen mogen uiteraard helpen met het voeren van de struisvogels. En wist je dat een struisvogelei zo sterk is dat je er gewoon op kunt gaan staan?

Zo’n uitstapje is natuurlijk erg vermoeiend. Wat is er dan heerlijker om nadien een plons te nemen in het zwembad en daarna een heerlijk dutje te doen op de veranda van je vakantiehuis?

Met kinderen naar de antillen

Hebben jullie er al zin in? Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden om met kinderen naar de Antillen te gaan. Wij denken graag met u mee om uw reis helemaal naar wens te maken voor het hele gezin!

About Author

client-photo-1
Sonja Veldman
Ik werk hier alweer ruim 18 jaar als reisadviseur en heb het nog altijd naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor hun vakantie. Het liefst maak ik daarbij een reis geheel op maat, helemaal naar wens van de klant.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.