maak kennis met onze reisleiding op….Aruba!

In onze nieuwste blog maak je kennis met ons enthousiaste team op Aruba! EL Tours vertegenwoordigd ABC Travel op Bonaire.

familiebedrijf EL Tours!

Het team van El Tours is een echt familiebedrijf met hardwerkende, meertalige en multiculturele medewerkers. Het bedrijf maakt al sinds 2001 deel uit van de toeristische sector en we doen dit elke dag met veel plezier.

elke dag een nieuwe uitdaging

Elke dag is een avontuur omdat we met zoveel verschillende nationaliteiten te maken hebben dat we niet weten wat de nieuwe dag zal brengen, dus elke dag is een nieuwe uitdaging. Maar elke dag beginnen we de dag met een glimlach en helpen we onze klanten graag met de vragen die ze hebben en het maken van boekingen voor de verschillende activiteiten.

alleen maar werken of ook vrije tijd?

Voor ons is elke dag een vakantiedag op Aruba. Mooi weer, ontspannende levensstijl en lekker eten. Maar wanneer het vakantietijd is bezoeken we graag andere landen om lekker te kunnen ontspannen, te shoppen en soms zelfs genieten van het koude weer wat we op Aruba niet hebben.

must-do op Aruba

Verken het eiland, eet verse vis en ontmoet de lokale bevolking. Er zijn heel veel leuke spots, stranden en baaitjes. Moomba beach op een zondag is heel leuk. Als je van snorkelen houd is Arashi en Baby Beach the place to be, veel vissen en kleurrijk koraal. Het is er erg mooi en en heerlijk rustig. Voor het nachtleven zijn Gusto en Sandbar twee populaire plaatsen in Palm Beach.

geheime verzoeken

Er gebeuren veel leuke dingen in ons vak en er zijn soms ook bijzondere verzoeken die we krijgen van gasten. Iets wat zeker is blijven hangen bij ons team is dat we mochten helpen met, niet alleen een groot geheim houden, maar ook het plannen van een huwelijksaanzoek bij zonsondergang! De man vroeg zijn vrouw ten huwelijk op het strand en het was erg bijzonder om dit bij te mogen wonen.

ontdek het zelf!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de tips en adviezen van onze reisleiding? Wij helpen je graag met het plannen van jouw perfecte Aruba vakantie!

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.