KLM Curaçao Marathon
KLM Curaçao Marathon 2017

Op zondag 26 november 2017 vindt de vierde editie van de KLM Curaçao Marathon plaats in Willemstad, Curaçao. Curaçao zal het gehele weekend in het teken staan van wandelen en hardlopen.

Afstanden en startijden KLM Curaçao Marathon:

Hele marathon | start 04.00 a.m.

Halve marathon | start 06.00 a.m.

10 km ‘Walk & Run’ | start 07.00 a.m.

5 km ‘Walk & Run’ | start 07.30 a.m.

Trail 10,5 km | start 6.30 a.m.

Start en Finish

Het prachtige Lions Dive & Beach Resort is het officiële Start & Finish punt en is daarom ook partner van de KLM Curaçao Marathon. De ligging aan het populaire strand van Seaquarium vormt een fantastisch decor voor een unieke finish.

Route

De route van de marathon zal voor alle deelnemers een unieke beleving worden. Zelfs voor de mensen die op Curaçao wonen. Want het parcours brengt u vanuit het Lions Dive & Beach Resort, langs de kustlijn, door de historische hoofdstad Willemstad, over de Koninging Emma pontoonbrug richting Piscadera Baai en retour zelfs over de hoge Juliana brug met prachtig uitzicht over Punda en Otrobanda.

Official Travel Partner

Net als vorig jaar mogen wij ons weer een official travel partner van de KLM Curaçao Marathon noemen. Ook dit jaar bieden wij daarom weer reizen aan inclusief KLM-vluchten, startbewijs, accommodatie en eventuele extra services/reisonderdelen. Uiteraard zijn de speciale KLM Curaçao Marathon arrangementen aantrekkelijk geprijsd en gewaarborgd met de kwaliteit van de ANVR-boekingsvoorwaarden en zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds.

Startbewijs

Bij uw reisarrangement is uw startbewijs 100% gegarandeerd en verzorgen wij voor u de verdere inschrijving. Het startbewijs is inclusief tijdsregistratie, uw medaille en Runner T-shirt (katoen).

Pasta Party

Pasta Party met Pascal Jalhaij
De traditionele Pasta Party voor alle grote internationale marathons mag niet ontbreken tijdens de KLM Curaçao Marathon. Deze Pasta Party wordt gepresenteerd door Piazza restaurant.

Runners Dry fit shirt

We kunnen als aandenken een KLM Curaçao Marathon ‘Dry fit’ shirt voor u reserveren.

Reis incl. startbewijs

Door de erkenning als Official Travel Partner van de 4e editie KLM Curaçao Marathon bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u aan dit evenement wenst deel te nemen.

We kunnen bijvoorbeeld een 9-daagse reis incl. verblijf bij het Lions Dive & Beach resort aanbieden vanaf €1.299,- per persoon. Deze prijs geldt bij een 2-persoonsbezetting en is inclusief een retourvlucht met KLM, 7 nachten verblijf in een ROH kamer bij het Lions Dive & Beach resort, luchthaventransfers, hostess service en een startbewijs voor de KLM Curaçao Marathon.

Wilt u ook meedoen met de pasta party en een Dry fit shirt dan kunnen we dit aanbieden voor € 1.349,-

Uiteraard zijn er ook arrangementen mogelijk bij andere accommodaties, wij informeren u graag over wat het beste bij u past.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

08/04/2017
Hebben jullie meer informatie over de aanbieding ? Zoals de vertrekdatum, en of het mogelijk is om half of volpension te boeken.
ABC Travel
10/04/2017
Beste Johan, U kunt zelf weten wanneer u vertrekt, wij raden echter wel aan om de dinsdag of de donderdag voor de KLM Curaçao Marathon al op het eiland te zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om half of volpension bij te boeken. Als u wilt kunnen we u meer informatie toesturen via de mail. Met vriendelijke groet, Diede | ABC Travel
15/04/2017
Wij willen met 2 personen de 10 km gaan lopen, dus ik zou graag meer informatie willen ontvangen via de mail. Alvast bedankt.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.