Drive & Dive
Duikpakket
3 sterren
Aantal sterren

Djambo Bonaire

Duiken op Bonaire is uniek, op onze nummerplaten staat niet voor niets ‘DIVERS PARADISE’. Djambo Bonaire is een ideale accommodatie om je Drive&Dive pakkt te boeken. Wat is er namelijk makkelijker dan terugkomen en je auto voor de spoelplaats te rijden om je duikspullen te spoelen? Er zijn spoelbakken met vers zoet water op de parkeerplaats aanwezig en op het terrein bij de appartementen is een afsluitbare locker waar de duikspullen kunnen uitlekken en veilig opgeborgen kunnen worden. Met behulp van de gele kruiwagens hoef je nooit met je duikspullen onder je arm te slepen.

Duiken Bonaire
Djambo Bonaire
Duiken

Drive & Dive Pakket

Djambo Bonaire biedt, in samenwerking met één van de duikscholen op Bonaire, diverse Drive & Dive-duikpakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief:

  • Vluchten met KLM incl. bagage
  • 7 nachten verblijf bij Djambo Bonaire (incl. toeristenbelasting)
  • 7 dagen autohuur vanaf de luchthaven (pick-up incl. verzekering)
  • 6 dagen ongelimiteerd gebruik van lucht & lood van Dive Friends Bonaire
  • Toegang tot de duiklocker om je materiaal veilig op te slaan
  • Lokale vertegenwoordiging

Wil je langer blijven? Het is uiteraard mogelijk om het duikarrangement te verlengen.

Prijzen

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep   Okt Nov Dec
 ZOMER

VAKANTIE

  KERST

 

2 pers.

1 k-app

€1535 €1535 €1535 €1535 €1535 €1535 €1744 €1744 €1535 €1535 €1535 €1535 Prijzen op aanvraag

4 pers.

2 k-app

€1337 €1337 €1337 €1337 €1337 €1337 €1546 €1546 €1337 €1337 €1337 €1337

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op uw gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM 2 pers.

1 k-app

4 pers.

2 k-app

Jan €1535 €1337
Feb €1535 €1337
Mrt €1535 €1337
Apr €1535 €1337
Mei €1535 €1337
Jun €1535 €1337
Jul ZOMER

VAKANTIE

€1744 €1546
Aug €1744 €1546
Sept €1535 €1337
Okt €1535 €1337
Nov €1535 €1337
Dec €1535 €1337
KERST Prijzen op aanvraag

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

TUIfly

Al onze reizen kunnen ook worden uitgevoerd met TUI fly. De prijzen van de tickets van TUI fly zijn sterk afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen dus per dag verschillen. In sommige gevallen zijn ze echter voordeliger dan KLM. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Accommodatie

Alle appartementen van Djambo Bonaire kijken uit op de tropische tuin met zwembad en hebben volop privacy. Djambo ligt in Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. Op loopafstand vind je de zee en de boulevard. Bijna om de hoek bevindt zich de hoofdstraat van Kralendijk met zijn gezellige winkeltjes, restaurants, bars en terrasjes. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht en er is gratis Wi-Fi voor de gasten.

Bij het Drive & Dive pakket kun je met twee personen in een 1-slaapkamer appartement verblijven. Verblijf met 4 personen in een 2-slaapkamer appartement.

Voor meer informatie over de faciliteiten en kamers kun je hier een kijkje nemen.

Kamertypes

Djambo Bonaire

1-slaapkamer appartement

Djambo Bonaire

2-slaapkamer appartement

Locatie

Locatie Djambo Bonaire

Video-impressie Djambo Bonaire

Vluchten met KLM

Je vliegt met KLM vanaf Schiphol naar Bonaire. De reisduur bedraagt ca 9 uur indien je een rechtstreekse vlucht hebt. Een vlucht met tussenlanding of overstap duurt 11-12 uur. Op Schiphol en op Bonaire dien je 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. Bij KLM kun je kiezen uit Economy klasse (beenruimte 79 cm.), Comfort plus (beenruimte 89 cm.) en World Business klasse (beenruimte 153 cm). De laatste 2 tegen een toeslag. (Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden). Het vliegveld van Bonaire ligt op ca. 6 kilometer van Kralendijk.

Vluchten met TUI fly

Je vliegt met TUI fly vanaf Schiphol naar Bonaire. De reisduur is ca 9 uur indien je een rechtstreekse vlucht hebt. Een vlucht met tussenlanding of overstap duurt 11-12 uur. Op Schiphol en op Bonaire dien je 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. Bij TUI fly kun je kiezen uit Economy klasse (beenruimte 74 cm) , Comfort klasse (beenruimte 81 cm) en Deluxe klasse (beenruimte 106cm, gratis bagage en maaltijden). De laatste 2 tegen een toeslag.

Bij TUI fly kunnen wij vooraf geen stoelreserveringen maken. Wel kun je zelf jouw stoel reserveren op de website van TUI. Je hebt hiervoor het reserveringsnummer van je boeking nodig. Je kunt kiezen voor een betaalde stoelreservering waarbij je een stoel kunt reserveren vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek en gelijk online inchecken. Daarnaast kun je kiezen voor geen betaalde stoelreservering, hierbij wordt een stoel automatisch toegewezen door het systeem waarbij je vervolgens online kunt inchecken vanaf 24 uur tot 5 uur voor vertrek. Het is niet meer mogelijk om je stoel te wijzigen vanaf het moment dat je bent ingedeeld.

Maaltijden

Op de KLM vluchten worden aan boord gratis maaltijden en drankjes verstrekt. In de World Business worden uitgebreide maaltijden geserveerd en ontvang je een World Business toilettasje en natuurlijk één van de beroemde Delfts blauwe miniatuurhuisje met echte Hollandse jenever als aandenken.

Op verre vluchten serveert TUIfly de Comfort en Economy passagiers een gratis maaltijd, snack en soft drinks. Overige snacks en alcoholische drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen uit het TUI Café. Voor Deluxe passagier zijn 2 maaltijden, tussendoortjes en (alcoholische) drankjes inclusief.

Bagage

Bij KLM kun je kosteloos één (1) stuk ruimbagage inchecken met een gewicht van 23 kilo. In de World Business Class kun je kosteloos twee (2) stuks ruimbagage van 23 kilo meenemen. De toegestane handbagage is maximaal 12 kilo per persoon. Sportbagage en duikapparatuur dienen binnen de bagagevrijdom te vallen. Indien je het totale toegestane gewicht overschrijd, kun je tegen vergoeding van € 100 per enkele reis één stuks extra bagage van maximaal 23 kilo meenemen. Het meenemen van extra duikbagage dient voor vertrek te worden aangemeld.

Je kunt bij TUI fly kiezen hoeveel koffers je meeneemt en hoe zwaar deze zijn. Je kunt het gewicht bovendien onderling verdelen onder de medereizigers. De tarieven zijn als volgt: voor 20 kg ruimbagage betaal je 23 euro per persoon per enkele reis. Voor 25 kg ruimbagage betaal je 30 euro per persoon per enkele reis. Voor 30 kg ruimbagage betaal je 40 euro per persoon per enkele reis. Voor 40 kg ruimbagage betaal je 50 euro per persoon per enkele reis. Voor 50 kg ruimbagage betaal je 65 euro per persoon per enkele reis.

Handbagage

Bij KLM mag je een tas of koffertje met de volgende max. maten 55 x 25 x 35 cm (h x d x b) meenemen en 1 accessoire (handtas, aktetas, camera of laptop). Het gewicht daarvan mag samen max. 12 kg bedragen.

Bij TUIfly mag je 1 stuks handbagage meenemen van maximaal 10 kg. Als jouw handbagage niet groter is dan 55x40x20 centimeter kun je deze opbergen in de bagagebakken boven je hoofd, of onder de stoel voor je. Wanneer er ruimtegebrek in de bagagebakken ontstaat, vervoeren ze de grotere stukken alsnog in het vrachtruim van het vliegtuig. Je hoeft daarvoor niet te betalen, maar je hebt je handbagage dan niet bij de hand. Is je handbagage groter dan de toegestane afmetingen, dan wordt deze zonder uitzondering tegen betaling in het ruim vervoerd. Bij de gate vindt een laatste controle plaats. Voor de extra handelingen van onze medewerkers én het risico op vluchtvertraging, betaal je vijftig euro.

Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire
Djambo Bonaire

Reviews

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.