Drive & Dive
Duikpakket
3 sterren
Aantal sterren

The Old Gin House

The Old Gin House is een sfeervol, aan zee gelegen hotel op Statia. Het historische gebouw stamt uit de 18e eeuw en is volledig gereconstrueerd. Rondom het gebouw is een tropische tuin aangelegd met o.a. bougainvilles en palmbomen. Het hotel ligt op loopafstand van het historische centrum van de hoofdstad van Sint Eustatius Oranjestad. Ook ligt Fort Oranje vlakbij.

Het hotel ademt historie uit en heeft een gezellige sfeer. Het is ideaal voor je duikvakantie op Statia want de PADI duikschool ‘Golden Rock Divers’ ligt schuin tegenover het hotel.

Saba duiken
Duiken
Duiken curacao

Drive & Dive Pakket

The Old Gin House hotel op Sint Eustatius biedt in samenwerking met Golden Rock Dive Center diverse bootduik pakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief:

  • Vluchten met KLM
  • Transfers
  • Ontbijt
  • 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer
  • 10 bootduiken (exclusief uitrusting)
  • Lokale vertegenwoordiging

Prijzen

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep  Okt Nov Dec
 ZOMER

VAKANTIE

  KERST

 

2 pers.

Tuinzicht kamer

€2022 €2022 €2022 €2022 €2022 €2022 €2391 €2391 €2022 €2022 €2022 €2022 Prijzen op aanvraag

2 pers.

Zeezicht kamer

€2268 €2268 €2268 €2268 €2268 €2268 €2638 €2638 €2268 €2268 €2268 €2268

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op uw gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM 2 pers.

Tuinzicht kamer

2 pers.

Zeezicht kamer

Jan €2022 €2268
Feb €2022 €2268
Mrt €2022 €2268
Apr €2022 €2268
Mei €2022 €2268
Jun €2022 €2268
Jul ZOMER

VAKANTIE

€2391 €2638
Aug €2391 €2638
Sept €2022 €2268
Okt €2022 €2268
Nov €2022 €2268
Dec €2022 €2268
KERST Prijzen op aanvraag

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

TUIfly

Al onze reizen kunnen ook worden uitgevoerd met TUI fly. De prijzen van de tickets van TUI fly zijn sterk afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen dus per dag verschillen. In sommige gevallen zijn ze echter voordeliger dan KLM. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Accommodatie

Alle hotelkamers van The Old Gin House zijn sfeervol ingericht met koloniale meubelen en alle uitgerust met airconditioning, een mahoniehouten kingsize bed, eigen badkamer, TV en telefoon. De oceanview kamers en 1 slaapkamersuites kijken uit over de Oranjestad Baai, aan de westkant van Sint Eustatius.

Bij het Drive & Dive pakket kun je met twee personen in een hotelkamer tuinzicht of zeezicht.

Voor meer informatie over de faciliteiten en kamers kun je hier een kijkje nemen.

Kamertypes

The Old Gin House hotel

Hotelkamer tuinzicht

The Old Gin House - Sint Eustatius

Hotelkamer zeezicht

Locatie

Vluchten met KLM

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Sint Maarten en met Winair van Sint Maarten naar St. Eustatius. De totale reisduur naar het eiland is ca 12 uur. Op de terugvlucht vanaf St. Maarten maak je vaak een tussenlanding op Aruba of Curaçao. Inchecktijden: Op Schiphol dien je 3 uur voor vertrek aanwezig zijn, op St. Eustatius 2 uur voor vertrek.

Vluchten met TUI fly

Je vliegt met TUI fly van Amsterdam naar Sint Maarten en met Winair van Sint Maarten naar St. Eustatius. De totale reisduur naar het eiland is ca 12 uur. Op de terugvlucht vanaf St. Maarten maak je vaak een tussenlanding op Aruba of Curaçao. Inchecktijden: Op Schiphol dien je 3 uur voor vertrek aanwezig zijn, op St. Eustatius 2 uur voor vertrek.

Maaltijden

Op de KLM vluchten worden aan boord gratis maaltijden en drankjes verstrekt. In de World Business worden uitgebreide maaltijden geserveerd en ontvang je een World Business toilettasje en natuurlijk één van de beroemde Delfts blauwe miniatuurhuisje met echte Hollandse jenever als aandenken.

Op verre vluchten serveert TUIfly de Comfort en Economy passagiers een gratis maaltijd, snack en soft drinks. Overige snacks en alcoholische drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen uit het TUI Café. Voor Deluxe passagier zijn 2 maaltijden, tussendoortjes en (alcoholische) drankjes inclusief.

Bagage

Bij KLM kun je kosteloos één (1) stuk ruimbagage inchecken met een gewicht van 23 kilo. In de World Business Class kun je kosteloos twee (2) stuks ruimbagage van 23 kilo meenemen. De toegestane handbagage is maximaal 12 kilo per persoon. Sportbagage en duikapparatuur dienen binnen de bagagevrijdom te vallen. Indien je het totale toegestane gewicht overschrijd, kun je tegen vergoeding van € 100 per enkele reis één stuks extra bagage van maximaal 23 kilo meenemen. Het meenemen van extra duikbagage dient voor vertrek te worden aangemeld.

Je kunt bij TUI fly kiezen hoeveel koffers je meeneemt en hoe zwaar deze zijn. Je kunt het gewicht bovendien onderling verdelen onder de medereizigers. De tarieven zijn als volgt: voor 20 kg ruimbagage betaal je 23 euro per persoon per enkele reis. Voor 25 kg ruimbagage betaal je 30 euro per persoon per enkele reis. Voor 30 kg ruimbagage betaal je 40 euro per persoon per enkele reis. Voor 40 kg ruimbagage betaal je 50 euro per persoon per enkele reis. Voor 50 kg ruimbagage betaal je 65 euro per persoon per enkele reis.

Handbagage

Bij KLM mag je een tas of koffertje met de volgende max. maten 55 x 25 x 35 cm (h x d x b) meenemen en 1 accessoire (handtas, aktetas, camera of laptop). Het gewicht daarvan mag samen max. 12 kg bedragen.

Bij TUIfly mag je 1 stuks handbagage meenemen van maximaal 10 kg. Als jouw handbagage niet groter is dan 55x40x20 centimeter kun je deze opbergen in de bagagebakken boven je hoofd, of onder de stoel voor je. Wanneer er ruimtegebrek in de bagagebakken ontstaat, vervoeren ze de grotere stukken alsnog in het vrachtruim van het vliegtuig. Je hoeft daarvoor niet te betalen, maar je hebt je handbagage dan niet bij de hand. Is je handbagage groter dan de toegestane afmetingen, dan wordt deze zonder uitzondering tegen betaling in het ruim vervoerd. Bij de gate vindt een laatste controle plaats. Voor de extra handelingen van onze medewerkers én het risico op vluchtvertraging, betaal je vijftig euro.

The Old Gin House oranjestad
The Old Gin House - Caribbean
The Old Gin House oranjestad
The Old Gin House oranjestad
The Old Gin House boutique hotel
The Old Gin House hotel
The Old Gin House statia
The Old Gin House sint eustatius hotel
The Old Gin House boutique hotel
The Old Gin House oranjestad
The Old Gin House S eilanden
The Old Gin House s eilanden
The Old Gin House Statia
The Old Gin House hotel
The Old Gin House - Sint Eustatius
The Old Gin House hotel
The Old Gin House - SSS eilanden
The Old Gin House leuk hotel

Reviews

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.