8x Waarom Buddy Dive Resort de beste bestemming is voor jouw volgende duiktrip

Buddy Dive Resort kan niet wachten om je weer te verwelkomen. In deze stressvolle tijden waarin we veel tijd binnenshuis doorbrengen; is alles wat we willen ontspannen en zoveel mogelijk DUIKEN, toch? En wat is een betere plek daarvoor dan Buddy Dive Resort op Bonaire? Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is zodra het reizen weer mogelijk is, is het resort alles aan het voorbereiden zodat je veilig naar Buddy Dive Resort kunt terugkeren. Er zijn veel maatregelen genomen om je veiligheid tijdens je verblijf bij Buddy Dive Resort te garanderen. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen waarom Buddy Dive Resort de beste bestemming is voor jouw volgende duiktrip.

Hieronder vind je 8 redenen om snel jouw volgende vakantie naar Buddy Dive Resort te plannen. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

1. Unlimited Diving (Small)

Al de pakketten bij Buddy Dive Resort zijn inclusief onbeperkt duiken en een gratis upgrade naar Nitrox. Op deze manier kun je zoveel duiken als je wilt. Met onbeperkte toegang tot het huis-rif en geweldige kustduiken, zul je je niet vervelen.

2. Shorediving (Small)

Op Bonaire kan je fantastisch kantduiken. Perfect voor social distancing, toch? Buddy Dive Resort heeft alle faciliteiten om dit super gemakkelijk te maken, zoals eigen huurauto’s en een drive-thru waar je makkelijk je flessen kunt halen

3.80 divesites (Small)

Met meer dan 80 duikplekken om uit te kiezen, is er altijd een rustige plek om te duiken. Als je liever drukke plaatsen vermijdt, is Bonaire de plek om naartoe te gaan. Als een stek druk is, kun je gewoon verder rijden naar de volgende

4. space in restaurants (Small)

De beide restaurants met zeezicht hebben voldoende ruimte om 1,5 m afstand te houden. Het resort neemt alle nodige maatregelen zodat je veilig van je maaltijd kunt genieten. Je kunt ook maaltijden afhalen en lekker eten en drinken op je eigen balkon of veranda.

5. spacious porcch (Small)

Al de appartementen hebben een ruime eigen veranda of balkon. Daardoor kun je in alle rust genieten, een boek lezen, een drankje drinken met je buddy of gewoon genieten van de zon.

6. Laidback island (Small)

Bonaire staat bekend om haar relaxte sfeer. Er is geen druk nachtleven of drukke stad. Hierdoor is Bonaire de perfecte bestemming als je een actieve vakantie op een rustige plek wilt. Na deze rare periode, kun je wel wat ontspanning gebruiken toch?

7. Activities (Small)

Er zijn veel dingen te doen die je kunt doen zonder je in groepen te begeven. Naast duiken kun je op Bonaire geweldig windsurfen, kitesurfen, snorkelen, wandelen en kajakken.

8. Measures (Small)

Bij Buddy Dive Resort is jouw veiligheid prioriteit. Er zijn maatregelen genomen om aan alle eisen voor hygiëne en social distancing te voldoen zonder dat het de plezier van jouw vakantie niet weg neemt.

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.