KLM Curaçao Marathon 2018
KLM Curaçao Marathon

KLM Curaçao Marathon

Op zondag 25 november 2018 vindt de vierde editie van de KLM Curaçao Marathon plaats in Curaçao. Curaçao zal het gehele weekend in het teken staan van wandelen en hardlopen.

afstanden en startijden KLM Curaçao Marathon:

Hele marathon | start 03:30 a.m.

Halve marathon | start 05.30 a.m.

10 km ‘Walk & Run’ | start 07.00 a.m.

5 km ‘Walk & Run’ | start 07.30 a.m.

Trail 10,5 km | start 6.30 a.m.

start en finish

Het prachtige Hilton Curaçao is het nieuwe officiële Start & Finish punt en is daarom ook partner van de KLM Curaçao Marathon. De ligging aan de mooie Piscadera baai vormt een fantastisch decor voor een unieke finish.

route

De route van de marathon zal voor alle deelnemers een unieke beleving worden. Zelfs voor de mensen die op Curaçao wonen. Want het parcours brengt u vanuit het Hilton Curaçao, door Otrabanda,  over de hoge Juliana brug met een prachtig uitzicht over Punda en Otrabanda richting Mambo beach en retour door de historische hoofdstad Willemstad en zelfs over de “Swinging Old Lady” Emmabrug.

official travel partner

Net als de afgelopen jaren mogen wij ons weer een official travel partner van de KLM Curaçao Marathon noemen. Ook dit jaar bieden wij daarom weer reizen aan inclusief KLM-vluchten, startbewijs, accommodatie en eventuele extra services/reisonderdelen. Uiteraard zijn de speciale KLM Curaçao Marathon arrangementen aantrekkelijk geprijsd en gewaarborgd met de kwaliteit van de ANVR-boekingsvoorwaarden en zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds.

startbewijs

Bij uw reisarrangement is uw startbewijs 100% gegarandeerd en verzorgen wij voor u de verdere inschrijving. Het startbewijs is inclusief tijdsregistratie, uw medaille en Runner T-shirt (katoen).

pasta party

De traditionele Pasta Party voor alle grote internationale marathons mag niet ontbreken tijdens de KLM Curaçao Marathon. Deze Pasta Party wordt gepresenteerd door het Hilton restaurant.

runners dry fit shirt

We kunnen als aandenken een KLM Curaçao Marathon ‘Dry fit’ T-shirt of singlet voor u reserveren.

reis incl. startbewijs

Door de erkenning als Official Travel Partner van de 4e editie KLM Curaçao Marathon bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u aan dit evenement wenst deel te nemen.

We kunnen bijvoorbeeld een 9-daagse reis incl. verblijf bij het Hilton Curaçao aanbieden vanaf €1.289,- per persoon. Deze prijs geldt bij een 2-persoonsbezetting en is inclusief een retourvlucht met KLM (actietarief, te boeken t/m 11 juli), 7 nachten verblijf in een eilandzichtkamer, ontbijt, luchthaventransfers, hostess service, een startbewijs voor de KLM Curaçao Marathon, de movienight, een dry-fit T-shirt en de pasta party.

Uiteraard zijn er ook arrangementen mogelijk bij andere accommodaties, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.