4- of 5-daagse tour
Duur

Kabalebo Nature Resort

In het midden van een ongerept en onbewoond Amazone regenwoud, vind je Surinames meest exclusieve accommodatie: Kabalebo Nature Resort. Het ligt direct naast de airstrip en is alleen te bereiken per vliegtuig. Een binnenlandse vlucht vanuit Paramaribo naar Kabalebo duurt ongeveer 70 minuten. De lodge heeft als accommodatie 10 kamers met- en zonder airconditioning, eigen sanitair en een badkamer met warm en koud water. Het resort bied je tours waarbij alle maaltijden en niet alcoholische dranken, alsmede alle vervoer en activiteiten inbegrepen zijn. Je kunt heerlijk chillen op de ruime veranda’s en steiger boven de rivier.

Naast deze standaardtour biedt Kabalebo ook maattours aan. Je verblijft in andere accommodatie en kunt uit de aangeboden activiteiten je eigen programma samen stellen.

Kabalebo Nature Resort

Informatie

Praktische informatie
 • Vertrek is op aanvraag
 • Geen minimaal aantal deelnemers nodig
 • Eenpersoons toeslag mogelijk, tarief is op aanvraag
Waar moet je aan denken om mee te nemen
 • Wandelschoenen
 • Zonnebrandcréme
 • Hoed of pet
 • Fotocamera
 • Insectenafweermiddel
 • Makkelijke kleding
 • Shirts met lange mouwen en lange broeken voor ’s avonds
 • Handdoeken
 • Zaklantaarn
 • Regenkleding

Programma & kosten

Dag 1
Binnenlandse vlucht van vliegveld Zorg & Hoop in Paramaribo naar de airstrip van Kabalebo. Na ontvangst in de lodge volgt een brunch. Vervolgens een wandeltocht vanaf de voet van de Misty Mountain naar Zandkreek, waar je heerlijk kunt vertoeven in de rivier bij een zandbank met een adembenemend uitzicht op de jungle. Op de terugweg drijven we met de boot met de stroom mee richting de lodge en genieten we van de vogels, de dieren en het tropisch groen. Avondmaal in de lodge.

Dag 2
Na een stevig het ontbijt begin je aan een stevige klim door de jungle naar de top van Misty Mountain. Voor degene die niet naar de top willen is er een mooi uitzichtpunt halverwege. De totale duur van de wandeling is ca. 4½ uur. Onderweg krijg je van de deskundige gids uitleg over de flora en fauna. Na terugkomst gaat je heerlijk lunchen in de lodge. De middag is vrijgemaakt voor eigen activiteiten. Avondmaal in de lodge.

Dag 3
Na het ontbijt ga je beginnen aan een mooie wandeltocht vanaf de bergtrail naar de Mooi-Mooi waterval. Bij de verkoelende waterval wordt de lunch geserveerd. Na de lunch loopt je terug naar de lodge. Avondmaal in de lodge.

Dag 4
Na het ontbijt zijn er twee opties: kayakken op het rustige deel van de rivier of een korte wandeling bij de airstrip. Aan het eind van de ochtend vertrek je naar vliegveld Zorg & Hoop in Paramaribo.

Inbegrepen:

Vlucht

Gids

Verblijf in Main Lodge (zonder airco, met ventilator)

Maaltijden

Non alcoholische drankjes (water/sap/siroop)

Lokale excursies

Niet inbegrepen:

Transfer van luchthaven Zorg en Hoop

Kosten kamer met airco op aanvraag

Dag 1
Binnenlandse vlucht van vliegveld Zorg & Hoop in Paramaribo naar de airstrip van Kabalebo. Na ontvangst in de lodge volgt een brunch. Vervolgens een wandeltocht vanaf de voet van de Misty Mountain naar Zandkreek, waar je heerlijk kan vertoeven in de rivier bij een zandbank met een adembenemend uitzicht op de jungle. Op de terugweg drijven we met de boot met de stroom mee richting de lodge en genieten we van de vogels, de dieren en het tropisch groen. Avondmaal in de lodge.

Dag 2
Na een stevig het ontbijt begin je aan een stevige klim door de jungle naar de top van Misty Mountain. Voor degene die niet naar de top willen is er een mooi uitzichtpunt halverwege. De totale duur van de wandeling is ca. 4½ uur. Onderweg krijg je van de deskundige gids uitleg over de flora en fauna. Na terugkomst ga je heerlijk lunchen in de lodge. De middag is vrijgemaakt voor eigen activiteiten. Avondmaal in de lodge.

Dag 3
Na het ontbijt ga je beginnen aan een mooie wandeltocht vanaf de bergtrail naar de Mooi-Mooi waterval. Bij de verkoelende waterval wordt de lunch geserveerd. Na de lunch loop je terug naar de lodge. De middag is vrijgemaakt voor eigen activiteiten. Avondmaal in de lodge.

Dag 4
Deze dag begint je met een prachtige boottrip Naar Kilo 3. Onderweg zul je naar hartelust kunnen genieten van de overweldigende natuur. Na dit natuurgenot ga je met de boot naar de adembenemende stroomversnellingsketen Was Wasie. Hier wordt tijd vrij gemaakt om heerlijk af te koelen in de stroomversnelling.

Dag 5
Na het ontbijt zijn er twee opties: kajakken op het rustige deel van de rivier of een korte wandeling bij de airstrip. Aan het eind van de ochtend vertrek je naar vliegveld Zorg & Hoop in Paramaribo.

Inbegrepen:

Vlucht

Gids

Verblijf in Main Lodge (zonder airco, met ventilator)

Maaltijden

Non alcoholische drankjes (water/sap/siroop)

Lokale excursies

Niet inbegrepen:

Transfer van luchthaven Zorg en Hoop

Kosten kamer met airco op aanvraag

Kaart

Rondreizen Suriname
Kabalebo Nature Resort
Kabalebo Nature Resort
Kabalebo Nature Resort
Kabalebo Nature Resort

Reviews

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.