Reviews

Heb je bij ons een reis geboekt en wil je een review achterlaten? Plaats hieronder je review!

Reviews

01/01/2019

Voor de eerste keer geboekt bij ABC travel en we zijn zeer tevreden over de service en snelle reacties.

08/11/2018

Voor de eerste keer geboekt bij ABC travel en zijn zeer tevreden over de service en snelle reacties die we hebben gekregen als we een vraag stelden.We bevelen zeker aan om hier een reis te boeken.

06/11/2018

Voor de eerste keer geboekt bij ABC travel dat zal zeker niet de laatste keer zijn.
Alles was perfect in orde. Wij deden alle 3 de eilanden en overal hadden wij een bungalow op een kleinschalig complex, precies zoals we bij het boeken hadden aangegeven. Onze vlucht van Aruba naar Curacao was komen te vervallen wij werden direct per mail geinformeerd en er was voor ons al een nieuwe vlucht geboekt met alle aanpassingen die daarvoor nodig waren zoals de auto en de eerdere aankomst op Curacao. Complimenten.
Wij hebben genoten van alle 3 de eilanden.

05/11/2018

inmiddels voor de 5e achtereenvolgende keer een vakantie geboekt naar Aruba.
Dat wil op zich toch al iets zeggen over de service en kwaliteit van ABC travel!
De mensen van ABC travel doen erg goed hun best om je kwaliteit te bieden voor een goede prijs.
Alles goed geregeld door ABC travel, de vlucht, het verblijf, de huurauto en alle bijbehorende verzekeringen voor een reis.
TOP!
ABC travel heeft ons nog niet 1 keer teleur gesteld!

06/10/2018

Geweldig geregeld via ABC travel! Lekker makkelijk, duidelijk en snel communiceren! Daar kunnen veel mensen nog wat van leren. Mia bedankt voor je hulp bij het inrichten van onze vakantie, en het regelen van alle kinderbedjes en kinderzitjes 🙂
Bewijs is geleverd, Curacao en Bonaire (2wk) met een 12mnd oud kindje kan dit dus prima! Great memories!
Marije

26/09/2018

Eerste keer met ABC gewerkt en het gaat zeker niet de laatste keer zijn. Perfect meegedacht en al onze wensen vertaald in een prachtige reis die aan al onze verwachtingen heeft voldaan. We hebben dankzij jullie een onvergetelijke reis door Suriname gemaakt en heerlijk afgesloten in Aruba. TOP.

26/09/2018

Geweldige reis naar Aruba en Curacao. Prima service van ABC travel, en alles klopte perfect. Goede service met transport van en naar airport. Wij boekten vanuit Noorwegen, waar wij wonen, maar dat was geen bezwaar. krgen veel hulp bij samenstellen van de perfecte reis voor ons. Verbleven op Aruba in de Boardwalk hotel, een paradijs op aarde..Fantastiche accomodatie en geweldige service. Kan niet beter. Kontiki op Curacao, ook erg goed. Klein minpuntje voor schoonmaakrutine daar, helaas.
Ook de reis met de KLM vanuit Stavanger was erg komfortabel. Vergeleken met veel andre maatschappijen is de goede persoonlijke service van KLM een fijne afwisseling.
Zullen zeker ABC in de toekomst gebruiken.

23/09/2018

Wij hebben een fantastisch huwelijk op Curacao en huwelijksreis is Suriname gehad, georganiseerd door ABCtravel. Onze wensen heeft ABCtravel op maat voor ons geregeld. De accomodaties waren prima en bij elk verblijf werden wij verrast door de versiering in de kamer. ABCtravel, in het bijzonder Mia, heel veel dank voor deze onvergetelijke vakantie!

24/08/2018

De via jullie geregelde vakantie op Curacao en Bonaire was top geregeld. Alles verliep even soepel en altijd was er een heldere communicatie. Goede service van jullie, ook lokaal. Het was bijzonder makkelijk en prettig om (extra) activiteiten te regelen.

29/08/2017

We hebben enorm genoten van de 3 eilanden. Ook de transfers van Inselair zijn prima verlopen. Beste resort was livingstone in curacao.
Bedankt voor t regelen van onze vakàntie!

14/08/2017

Het is ook dit jaar weer een fantastische vakantie geweest bij Renaissance Ocean Suites op Aruba.

Alles weer top geregeld! We hebben genoten.

04/10/2016

De geboekte combinatiereis was tot in de puntjes verzorgd!

04/10/2016

Hier staat service nog hoog in het vaandel, onze complimenten

04/10/2016

Bedankt voor de gedegen service. We hebben een geweldige vakantie gehad!

04/10/2016

Dankzij jullie hulp hebben wij de prachtige eilanden Aruba, Bonaire & Curaçao bezocht. Het was heerlijk!

04/10/2016

Doe altijd graag zaken met jullie. Een kwestie van vragen en er wordt aan gewerkt. Lukt het niet dan de volgende keer beter. Groetjes vanuit Curaçao

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.