maak kennis met onze reisleiding op….Bonaire!

In onze nieuwste blog maak je kennis met ons enthousiaste team op Bonaire! Het team van Tropical Travel bestaat uit Maaike, Patricia, Shou Lan, Ursela en Willy en samen vertegenwoordigen zij ABC Travel op Bonaire.

bon bini Tropical Travel!

Tropical Travel zorgt ervoor dat alles voor je is geregeld als je aankomst op het eiland en onze werkzaamheden zijn dan ook heel divers. We zorgen ervoor dat als je een transfer hebt bijgeboekt, dat je welkom wordt geheten op Flamingo International Airport door 1 van onze chauffeurs om vervolgens naar de accommodatie gebracht te worden. Daarnaast ontvang je van ons een welkomstenveloppe met informatie over het eiland en een uitnodiging voor een welkomstbijeenkomst. Tijden deze bijeenkomst informeren wij je over Dushi Boneiru! Wij maken je graag wegwijs op het eiland met allerlei praktische tips en informatie. Ook vertellen wij je uiteraard wat je niet mag missen tijdens een bezoek aan Bonaire.

ontdek dushi Boneiru

Bonaire is een prachtig eiland en heeft veel te bieden, voor iedereen is er wat te doen. Bonaire staat natuurlijk bekend om de prachtige onderwaterwereld, dus een snorkel trip is zeker aan te raden. Ben je toch niet zo’n waterrat? Ook dan zijn er vele mogelijkheden op het eiland. Bezoek bijvoorbeeld ons nationaal park Washington Slagbaai, of ga kajakken in de mangroves, een unieke ervaring door een geweldig gebied!

Vanzelfsprekend kunnen wij elke tour voor je boeken. Ook voor de liefhebbers van lekker eten heeft Bonaire veel te bieden. Je kunt heerlijk lokaal eten en genieten van de vele invloeden die, via de ons omringende landen, de lokale eetgewoontes beïnvloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan Colombiaanse-, Venezolaanse- of invloeden uit de Dominicaanse Republiek. Ook voor dineren op (bijna) sterren niveau kun je hier terecht, bijvoorbeeld Brass Boer van Johnnie Boer.

wonen & werken op het eiland

Ons hele team is permanent woonachtig op Bonaire en wij kennen het eiland op ons duimpje. Het heerlijke van wonen en werken op Bonaire is dat je zodra je vrij bent en ergens naar toe gaat, je direct een vakantiegevoel hebt. Omdat Bonaire niet zo groot is, ben je bijvoorbeeld na je werk binnen no time op een fijn strandje of geniet je van een prachtige zonsondergang met een verkoelend drankje in je hand.

wat mag je niet missen?

Er is van alles te doen maar we geven je alvast een paar leuke tips om ook van jouw vakantie een geweldige ervaring te maken!

De beste manier om jouw vakantie te beginnen is de eilandtour waarbij je in een dag alle highlights ziet van Bonaire, waaronder de zoutpannen met hun wonderlijke kleurschakeringen. Uiteraard mag een Kayak Snorkel tour in de mangroves of een snorkeltrip in de beroemde onderwaterwereld ook niet ontbreken. Maar heb je weinig tijd of kun je niet kiezen? Dan is er ook nog de Best of Bonaire Land & Sea tour waarbij je het beste ervaart van twee werelden in 1 volledige dagtrip!

Bezoek ook zeker het fijnste zandstrand: Te Amo Beach en ga heerlijk Antilliaans eten bij Maiky Snack. Vergeet ook niet de donderdagavond: Latin Night bij Cuba Compagnie en gooi je heupen los tijdens de salsa en bachata! Sluit je avond af met het lekkerste ijsje op Bonaire bij Gio’s Gelateria in de Kaya Grandi.

ontdek het zelf!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de tips en adviezen van onze reisleiding? Wij helpen je graag met het plannen van jouw perfecte Bonaire vakantie!

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.