Beleef Duikvaker 2020, dé beurs voor duikliefhebbers & snorkelaars

Op 31 januari, 1 en 2 februari 2020 wordt weer de grootste en gezelligste duikbeurs van Nederland georganiseerd. Als duikliefhebber en snorkelaar mag je Duikvaker niet missen. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig!

Ben je van plan om een duikreis te maken of wil je gewoon meer informatie over duiken op één van onze bestemmingen? Kom bij ons langs op de beurs en laat je adviseren door onze reisspecialisten Elise, Sonja & Mia. En omdat we in april 25 jaar bestaan hebben we extra veel interessante specials en kortingen!

Wat dacht je van dé populairste duikspot van Belize, de Great Blue Hole!? Of ontdek het duiken op Aruba, Bonaire & Curaçao, met indrukwekkende koraalriffen en kleurrijke vissen.

waar kun je ons vinden?

Onze stand (nr. 542) kun je vinden op het Bonaire plein. Op de onderstaande plattegrond is dit bij de gele pijl:

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen en rondreizen aan, die we graag naar helemaal naar jouw wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.