sfeervolle hoofdstad

Havana

Havana, de hoofdstad van Cuba, een gezellige stad met haar sfeervolle pleinen en straatjes.
Het is een van de hoogtepunten van de reis door Cuba. Vaak zul je hier de rondreis beginnen en/of eindigen. Het meest bijzondere, en gefotografeerde zijn misschien wel de jaren 50 Amerikaanse auto’s die het straatbeeld vullen. Het is zelfs mogelijk om de stad te verkennen in een dergelijke auto
(met chauffeur). Verder zijn veel interessante musea, parken en monumenten van voor de revolutie te bezichtigen.
Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het rum of het tabak museum.

Accommodaties

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central hotel ligt in het centrum van de hoofdstad en is een geweldige plek om het hart van
Hotel, Luxe
5 sterren

Armadores de Santander

De gebouwen van hotel Armadores de Santander hebben een rijke geschiedenis: gaande van bar en banketbakkerij tot koffie- en sigarenwinkel.
Hotel, Kleinschalig
4 sterren

Casa Particular

“Mi casa es su casa” – Mijn huis, is jouw huis”. Oftewel voel je welkom en doe alsof je thuis bent. Dat gevoel krijg je als je overnacht bij een Casa Particulares, een bed & breakfast bij Cubanen thuis. Een betere beleving van Cuba krijg je niet!

Onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van de Casa’s waar we mee samenwerken.

Excursie mogelijkheden

Wil je de koloniale flair van de Cubaanse metropool van dichtbij ervaren? Maak dan een Havana tour op de achterbank van een klassieke auto. Jouw chauffeur zal je comfortabel naar de indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad brengen.

Vakantie Cuba

Ontdek bruisend Havana op de fiets! Verken het oude Havana op deze oer-Hollandse manier met een Nederlandse gids. Op de fiets zie je meer dan lopend en de gids kent dé leukste plekjes, highlights en stadsverhalen.

Heb je altijd al eens als een echte Zuid-Amerikaan(se) met je heupen willen zwieren? Dit is je kans! Samen met professionele salsadansers leer je in een ochtend (of middag) de kneepjes van het vak in een mooie oude dansschool middenin Havana.