Combinatiereis St. Maarten & St. Barth

Wanneer je meerdere eilanden wilt aandoen binnen een reis kun je een combinatiereis aanvragen. Alle accommodaties op de website zijn te combineren. Hieronder zie je een voorbeeld van een combinatie tussen onze nieuwste bestemming St. Barth en St. Maarten. Je verblijft op St. Maarten bij La Plantation en op St. Barth bij Le Village.

De eerste 6 nachten verblijf je op St. Maarten, daarna 4 nachten op St. Barth. Wens je een andere combinatie of meer nachten op het ene eiland dan op het andere? Neem contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden.

Accommodaties

La Plantation

La Plantation

In het Franse gedeelte van St. Maarten, aan de Noord Atlantische kust, liggen de luxe en in koloniale stijl gebouwde villa’s van La Plantation. De villa’s gelegen in het hart van het prachtige Orient Bay bestaan elk uit een suite en twee studio’s die je apart of als één geheel kunt huren. De villa’s zijn omgeven door een 75 hectare grote weelderige tuin en beschikken over een groot terras met uitzicht over zee en de omliggende eilanden. Orient Bay is al meerdere keren uitgeroepen tot het beste strand voor zowel land als watersportactiviteiten.

Voor meer informatie over deze accommodatie, klik hier.

Locatie La Plantation

Le Village Banner (Large)

Le Village

Hotel Le Village is een kleinschalige accommodatie vlakbij het plaatsje St. Jean. Het is een echt familiehotel waar men haar gasten graag in de watten legt. Het hotel is omgeven door een kleurrijke tropische tuin en vanuit het zwembad heb je een fantastisch uitzicht over één van de schilderachtige baaien van St. Barth. Vanaf het hotel loop je gemakkelijk naar de winkels, restaurantjes en het strand, ideaal!

Voor meer informatie over deze accommodatie, klik hier.

Locatie Le Village

Kaart

Prijzen

De vanafprijs van deze combinatiereis is €1999,- p.p. dit is inclusief vluchten, ruimbagage, lokale vertegenwoordiging, transfers en 6 nachten op St. Maarten en 4 nachten op St. Barth o.b.v. logies & ontbijt.

Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.

Vluchten met KLM

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Sint Maarten en met Winair van Sint Maarten naar St. Barths. De totale reisduur naar het eiland is ca 12 uur. Op de terugvlucht vanaf St. Maarten maak je vaak een tussenlanding op Aruba of Curaçao. Inchecktijden: Op Schiphol dien je 3 uur voor vertrek aanwezig zijn, op St. Barths 2 uur voor vertrek.

Maaltijden

Op de KLM vluchten worden aan boord gratis maaltijden en drankjes verstrekt. In de World Business worden uitgebreide maaltijden geserveerd en ontvang je een World Business toilettasje en natuurlijk één van de beroemde Delfts blauwe miniatuurhuisje met echte Hollandse jenever als aandenken.

Bagage

Bij KLM kun je kosteloos één (1) stuk ruimbagage inchecken met een gewicht van 23 kilo. In de World Business Class kun je kosteloos twee (2) stuks ruimbagage van 23 kilo meenemen. De toegestane handbagage is maximaal 12 kilo per persoon. Sportbagage en duikapparatuur dienen binnen de bagagevrijdom te vallen. Indien je het totale toegestane gewicht overschrijd, kun je tegen vergoeding van € 100 per enkele reis één stuks extra bagage van maximaal 23 kilo meenemen. Het meenemen van extra duikbagage dient voor vertrek te worden aangemeld.

Handbagage

Bij KLM mag je een tas of koffertje met de volgende max. maten 55 x 25 x 35 cm (h x d x b) meenemen en 1 accessoire (handtas, aktetas, camera of laptop). Het gewicht daarvan mag samen max. 12 kg bedragen.

Vakantie St. Maarten
Vakantie St. Maarten
Vakantie St. Maarten
La Plantation