MEER ZEKERHEID & GELD TERUG GARANTIE

Juist in deze tijd willen we je ontzorgen en meer zekerheid bieden. Wij begrijpen dat de voorpret een groot deel uitmaakt van je vakantieplezier. Daarom hanteren we onze flexibele boekingsvoorwaarden en geld-terug garantie op alle nieuwe boekingen*. Hierdoor kun je zorgeloos boeken, de beste prijs zeker stellen en volop genieten van de reisplannen in het vooruitzicht!

Flexibele omboekgarantie: onze reizen kunnen kosteloos gewijzigd worden tot in ieder geval 6 weken voor vertrek. *

Geldterug garantie: wanneer je reis vanwege een negatief reisadvies (code oranje) niet door kan gaan, dan krijg je de betaalde reissom terug en geen voucher!*

Verzekerd van repatriëring: met het boeken van een pakketreis bij ABC Travel ben je verzekerd van repatriëring in geval van calamiteiten, 1 van de vele voordelen van het boeken bij een ANVR-aangesloten reisorganisatie.

Zorgeloos op reis: bij calamiteiten op de bestemming staat onze reisleiding dag en nacht voor je klaar.

Natuurlijk blijven wij voor je klaar staan als je vragen hebt, zowel voor, tijdens als na je reis.

Meer weten over welke maatregelen er gelden ter plaatse of waarmee je rekening moet houden voordat je op vakantie gaat?

Lees het allemaal hier op onze speciale Covid-19 informatiepagina. Staat je vraag er niet bij? Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:30 – 15:00 uur op ons telefoonnummer: 053-3030012. Mailen kan natuurlijk ook.

*mocht op jouw boeking een restrictie van toepassing zijn, dan zullen we je hierover informeren voordat je boekt. Er kan gebruik worden gemaakt van de flexibele boekingsvoorwaarden tot in ieder geval 42 dagen voor vertrek, maar bij veel reizen in overleg ook tot korter voor vertrek. Informeer naar de mogelijkheden.