Flexibele boekingsvoorwaarden

Het is eindelijk zover; we mogen weer reizen naar een groot deel van onze Caribische bestemmingen. Verken de eilanden met je eigen huurauto, geniet van de zon, de relaxte sfeer en natuurlijk van het heerlijke eten!

Wij begrijpen dat de voorpret een groot deel uitmaakt van je vakantieplezier. Dat is in deze tijd niet altijd even gemakkelijk. Daarom biedt ABC Travel graag wat extra zekerheid in deze tijd, zodat jij met een gerust gevoel op reis kunt.

Natuurlijk staan we altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar als maatwerkspecialist mag je van ons meer verwachten:

flexibele omboekgarantie: de meeste van onze reizen kunnen kosteloos gewijzigd worden tot 6 weken voor vertrek *

met het boeken van een pakketreis bij ABC Travel ben je verzekerd van repatriëring in geval van calamiteiten, 1 van de vele voordelen van het boeken bij een ANVR-aangesloten reisorganisatie

bij calamiteiten op de bestemming staat onze reisleiding dag en nacht voor je klaar

persoonlijk advies van onze reisspecialisten om jouw reis op maat samen te stellen

Meer weten over welke maatregelen er gelden ter plaatse of waarmee je rekening moet houden voordat je op vakantie gaat?

Lees het allemaal hier op onze speciale Covid-19 informatiepagina. Staat je vraag er niet bij? Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00 uur op ons telefoonnummer: 053-3030012. Mailen kan natuurlijk ook.

*voor de flexibele omboekgarantie gelden de volgende voorwaarden: bij je reis is geen vliegticket inbegrepen voor een actietarief (in dat geval kunnen wijzigingskosten van toepassing zijn) – je reis is hetzelfde als de oorspronkelijke boeking –  je nieuwe reisdata zijn beschikbaar in dezelfde boekingsklasse (anders is een meerprijs van toepassing) – een eventuele meerprijs voor de accommodatie (ivm hoog/laagseizoen) wordt doorberekend – er kan gebruik worden gemaakt van deze kosteloze omboeking tot 42 dagen voor vertrek.