Bon Dia! Even voorstellen!

even voorstellen!

Bon Dia! Een nieuw gezicht bij ABC Travel. Mijn naam is Sharon, 29 jaar en begonnen als Online Marketeer bij ABC Travel. Ik ben geboren in Brabant en inmiddels woon ik nu bijna 3 jaar samen met mijn vriend in de Achterhoek. Reizen is voor mij een gezonde verslaving geworden en hoe leuk is het om van je passie je werk te maken?!

Dat heb ik dan ook gedaan na mijn opleiding opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs opleiding. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende toeristische bedrijven waardoor ik in zowel kleine- als grote ’keukens’ de sfeer heb mogen proeven. Hier heb ik erg veel geleerd en ik sta dan ook nu in de startblokken om in het gezellige team van ABC Travel te beginnen als Online Marketeer. Ik neem hierbij het stokje over van mijn collega Diede die een wereldreis gaat maken. Ik heb zelf ook nog lang niet genoeg van de wereld gezien en ben avontuurlijk ingesteld, zo heb ik het grote Amerika en Zuid-Afrika al mogen ontdekken.

Zelf ben ik op Curaçao geweest. Een mooi eiland waarbij het voelt als een soort thuiskomen, ook door de Nederlandse taal. Je kunt er mooi snorkelen en er hangt een fijne sfeer. Het zwemmen met schildpadden op Klein Curaçao vond ik een hoogtepunt! Ik zou zeker nog een keer terug willen naar het eiland. Hoewel ik niet alle ABC Travel bestemmingen heb bezocht weet ik wel 1 ding zeker; de bestemmingen zijn avontuurlijk, relaxed, zonnig, Caribisch en hebben voor ieder wat wils!

vrije tijd

Naast het reizen wordt ik blij van sporten, lekker koken en gezellige dingen doen met vrienden.

Uiteraard zou ik graag nog alle andere bestemmingen die ABC Travel aanbiedt willen bewonderen zodat ik iedereen ook hierover enthousiast kan maken. Ben je benieuwd naar onze bestemmingen? Neem eens een kijkje op onze website of vraag een reisvoorstel aan.

About Author

client-photo-1
Sharon
Hoe leuk is het om van je passie je werk te maken?! Dat is wat ik heb gedaan. Het leukste van het werk is dat ik nu andere mensen enthousiast kan maken over alle Caribische bestemmingen die we te bieden hebben!

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.