Actieve vakantie Bonaire
Actieve vakantie Bonaire

actieve vakantie Bonaire

Houd je van een actieve vakantie? Op Bonaire ben je helemaal op de juiste plek! Er zijn talloze watersportactiviteiten mogelijk, zoals: kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, kajakken, zeilen, snorkelen, duiken en vissen. Als je liever niet het water op wilt, dan kun je je op Bonaire ook goed vermaken met mountainbiken, vogel spotten, wandelen, golven, paardrijden en abseilen. Om de ultieme adrenaline kick te beleven tijdens je actieve vakantie Bonaire, kun je bij ons terecht. Naast accommodaties, kunnen wij namelijk ook een aantal gave activiteiten voor jou boeken.

mangrove kajakken

Wil jij Bonaire eens op een andere manier beleven? Verken per kajak het unieke mangrovedoolhof van het eiland. Met een ervaren gids vaar je met je kajak tussen de openingen in het mangrove bos. Onderweg maak je kennis met het bijzondere ecosysteem in dit gebied, ben je omringd door een bijzonder stukje natuur en spot je misschien wel een schildpad. Om het leven onderwater beter te bewonderen ga je ook nog snorkelen tussen de mangrove. Onderwater zie je verschillende soorten vissen, verscholen tussen de mangrove takken. Al met al een leuke en leerzame activiteit.

Actieve vakantie Bonaire

cave exploring

Hou je van snorkelen, maar dan net even anders? Beleef de onderwaterwereld op een andere manier door te snorkelen in een grot. Samen met een gids ga je op bezoek bij twee grotten. De eerste grot die je bezoekt is een ‘droge’ grot met veel stalactieten en stalagmieten. Deze grot is van het grootste belang voor het ecosysteem op Bonaire. De tweede grot is een ‘natte’ grot waar je kunt snorkelen in een kristalhelder zoetwatermeer. Hier maak je misschien wel kennis met de grotgarnaal of de zeldzame grotvis. Wat een avontuur!

Actieve vakantie Bonaire

klimmen & abseilen

Bonaire is geen bergachtige eiland, maar is wel geschikt om te klimmen en abseilen. Het eiland beschikt namelijk over een aantal grote kalkstenen muren. Deze zijn perfect om te klimmen. Voordat de klim begint ga je eerst abseilen van een 18 meter hoge klif, dit zorgt vast en zeker voor een adrenaline kick!

Actieve vakantie Bonaire

hiken

Heb je zin om een wandeltocht te maken op Bonaire? Dat kan! Het noorden van Bonaire is uitermate geschikt voor een leuke wandeltocht. In het Washington Slagbaai National Park zijn drie verschillende wandelroutes te vinden van met een lengte van 1 of 2 uur. Bonaire heeft naast dit national park ook vele zandwegen en geitenpaden die uitstekend zijn om te wandelen. Ongetwijfeld zul je tijdens je route verschillende dieren spotten, hoe leuk is dat!

Actieve vakantie Bonaire

De bovenstaande activiteiten kun je bij ons boeken, neem contact met ons op voor meer informatie. In het schema hieronder vind je de prijzen van de activiteiten.

Mangrove kayaking tour$52,50
Cave exploring$50
Klimmen/ abseilen$50
Hiken$50

 

Wil je nog andere activiteiten doen tijdens je actieve vakantie Bonaire? Dat kan, wij bieden ook verschillende watersportactiviteiten en kunnen compleet verzorgde duikvakantie voor je samenstellen.

About Author

client-photo-1
ABC Travel
ABC Travel is een kleine, specialistische reisorganisatie met een ruim aanbod aan reizen naar de Nederlandse Antillen, het Caribisch gebied en naar Midden- en Zuid Amerika. Wij bieden individuele (rond)reizen, combinatie-reizen, duikreizen, rondreizen en wedding- en honeymoonreizen aan, die we graag naar helemaal naar jou wens samenstellen.

Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.