Appartement, Kleinschalig
Type Accommodatie
3 sterren
Aantal sterren
Logies
Verzorging

Statia Lodge

Het kleinschalige en nieuwe bungalowpark Statia Lodge, is gelegen in het zuidelijke gedeelte van St. Eustatius. Omringd door een rijke natuur, rust en ontspanning, heeft men een schitterend uitzicht op de helderblauwe Caribische zee. De Lodge ligt in een prachtige , tropische tuin en daar wordt het gerund door de eigenaars van een op St. Eustatius zeer bekend duikcentrum, dat zal een geliefd verblijf voor duikers worden!

Faciliteiten

  • Zwembad met terras
  • Ligstoelen
  • Restaurant voor alle maaltijden

Kamertypes

Statia Lodge

Hibiscus cottage: 2 persoons bungalow, voorzien van een woonkamer met internetaansluiting, slaapkamer, badkamer, een volledig ingerichte keuken, een terras met uitzicht op zee.

Statia Lodge

Bougainville bungalow: 4 persoonsbungalow, voorzien van een woonkamer met internetaansluiting, 2 slaapkamers, badkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras.

AlgemeenStatia Lodge heeft 10 bungalows waarvan 8 x 2-persoonsbungalow type Hibuscus, voorzien van een woonkamer met internetaansluiting, slaapkamer, badkamer een volledig ingerichte keuken, een terras met uitzicht op zee. Gebruik van een scooter is inbegrepen! Er zijn twee 4-persoons bungalows type Bougainville. Deze is voorzien van een woonkamer met internetaansluiting, slaapkamer, badkamer, een volledig ingerichte keuken, een terras.
VerzorgingStatia Lodge serveert gratis een licht ontbijt van maandag t/m zaterdag. Op zon- en feestdagen wordt er geen ontbijt geserveerd.
KinderenKinderen t/m 11 jaar gratis, maximaal 2 kinderen bij 2 volwassenen in een Bougainville bungalow.

Prijzen 2020

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLMVanaf prijzen p.p.
Jan€1508
Feb€1508
Mrt€1508
Apr€1508
Mei€1508
Jun€1508
JulZOMER

VAKANTIE

€1878
Aug€1878
Sept€1508
Okt€1508
Nov€1508
Dec€1508
KERSTPrijzen op aanvraag

De prijzen zijn incl.: vluchten met KLM, ruimbagage, luchthaven transfers en 7 nachten verblijf bij Statia Lodge op basis van twee personen in een hibiscus cottage + ontbijt & scooter.

Prijzen 2020

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLMJanFebMrtAprMeiJunJulAugSep OktNovDec
 ZOMER

VAKANTIE

 KERST

 

Vanaf prijzen p.p.€1508€1508€1508€1508€1508€1508€1878€1878€1508€1508€1508€1508Prijzen op aanvraag

De prijzen zijn incl.:vluchten met KLM, ruimbagage, luchthaven transfers en 7 nachten verblijf bij Statia Lodge op basis van twee personen in een standaard studio + ontbijt & scooter.

TUIfly

Al onze reizen kunnen ook worden uitgevoerd met TUI fly. De prijzen van de tickets van TUI fly zijn sterk afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen dus per dag verschillen. In sommige gevallen zijn ze echter voordeliger dan KLM. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Locatie Statia Lodge

Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge
Statia Lodge

Reviews

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.