Duikreis
Duikpakket
3 sterren
Aantal sterren

Orange Bay Hotel

Orange Bay Hotel is geopend in 2018 en is een kleinschalig hotel waarbij de Nederlandse eigenaren graag voor je klaar staan. Het hotel bestaat uit 8 kamers en is gelegen aan de Oranjebaai, zoals de naam al doet vermoeden. In de baai tref je meerdere restaurants, historische gebouwen en natuurlijk een prachtig zicht op de Caribische zee. Of je nu komt om te duiken, de imposante historie of voor de natuur, hier zit je goed!

Samen met Golden Rock duikschool kun je genieten van de prachtige onderwater wereld van het eiland!

Dit hotel is tijdelijk gesloten. Voor een even zo leuk verblijf kijk snel op The Old Gin House op Statia.

Coral Divers 3 Duiken
Duiken curacao
Duiken St. Eustatius

Drive & Dive Pakket

Orange Bay hotel biedt in samenwerking met Golden Rock Dive Center diverse bootduik pakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief:

  • Vluchten met KLM
  • Transfers
  • Ontbijt
  • 7 nachten verblijf bij Orange Bay Hotel
  • 10 bootduiken (exclusief uitrusting)
  • Lokale vertegenwoordiging

Prijzen

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op de gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep  Okt Nov Dec
 ZOMER

VAKANTIE

  KERST

 

2 pers.

Cliffside 1st floor

€1860 €1860 €1860 €1860 €1860 €1860 €2230 €2230 €1860 €1860 €1860 €1860 Prijzen op aanvraag

2 pers.

Seaside 1e floor

€2001 €2001 €2001 €2001 €2001 €2001 €2371 €2371 €2001 €2001 €2001 €2001

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

Prijzen

In onderstaand schema staan onze standaard reissommen. Er kunnen echter op uw gewenste reisdatum aanbiedingen van toepassing zijn, die nog niet in dit overzicht zijn meegenomen. Neem contact met ons op voor de beste prijs!!

KLM 2 pers.

Cliffside 1st floor

2 pers.

Seaside 1st floor

Jan €1860 €2001
Feb €1860 €2001
Mrt €1860 €2001
Apr €1860 €2001
Mei €1860 €2001
Jun €1860 €2001
Jul ZOMER

VAKANTIE

€2230 €2371
Aug €2230 €2371
Sept €1860 €2001
Okt €1860 €2001
Nov €1860 €2001
Dec €1860 €2001
KERST Prijzen op aanvraag Prijzen op aanvraag

Deze prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon gebaseerd op het bovenstaande drive & dive pakket

TUIfly

Al onze reizen kunnen ook worden uitgevoerd met TUI fly. De prijzen van de tickets van TUI fly zijn sterk afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen dus per dag verschillen. In sommige gevallen zijn ze echter voordeliger dan KLM. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 8 kamers en elke kamer is voorzien van alle gemakken. Doordat het hotel nieuw is ervaar je een frisse look aan de binnenkant, met prima badkamers, alle benodigde faciliteiten in de kamer en een prettig balkon met een zitje. Er kan voor het ontbijt gebruik worden gemaakt van het naastgelegen restaurant Harbourclub.

Bij het Drive & Dive pakket kun je met twee personen in alle kamers verblijven zoals de Cliff Side kamer op de 1e en 2e verdieping of de Zeezicht kamer op de 1e en 2e verdieping.

Voor meer informatie over de faciliteiten en kamers kun je hier een kijkje nemen.

Kamertypes

Orange Bay Hotel

Cliff Side kamer – 1e verdieping

Orange Bay Hotel

Zeezicht kamer – 1e verdieping

Orange Bay Hotel

Zeezicht kamer – 2e verdieping

Locatie

Vluchten met KLM

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Sint Maarten en met Winair van Sint Maarten naar St. Eustatius. De totale reisduur naar het eiland is ca 12 uur. Op de terugvlucht vanaf St. Maarten maak je vaak een tussenlanding op Aruba of Curaçao. Inchecktijden: Op Schiphol dien je 3 uur voor vertrek aanwezig zijn, op St. Eustatius 2 uur voor vertrek.

Vluchten met TUI fly

Je vliegt met TUI fly van Amsterdam naar Sint Maarten en met Winair van Sint Maarten naar St. Eustatius. De totale reisduur naar het eiland is ca 12 uur. Op de terugvlucht vanaf St. Maarten maak je vaak een tussenlanding op Aruba of Curaçao. Inchecktijden: Op Schiphol dien je 3 uur voor vertrek aanwezig zijn, op St. Eustatius 2 uur voor vertrek.

Maaltijden

Op de KLM vluchten worden aan boord gratis maaltijden en drankjes verstrekt. In de World Business worden uitgebreide maaltijden geserveerd en ontvang je een World Business toilettasje en natuurlijk één van de beroemde Delfts blauwe miniatuurhuisje met echte Hollandse jenever als aandenken.

Op verre vluchten serveert TUIfly de Comfort en Economy passagiers een gratis maaltijd, snack en soft drinks. Overige snacks en alcoholische drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen uit het TUI Café. Voor Deluxe passagier zijn 2 maaltijden, tussendoortjes en (alcoholische) drankjes inclusief.

Bagage

Bij KLM kun je kosteloos één (1) stuk ruimbagage inchecken met een gewicht van 23 kilo. In de World Business Class kun je kosteloos twee (2) stuks ruimbagage van 23 kilo meenemen. De toegestane handbagage is maximaal 12 kilo per persoon. Sportbagage en duikapparatuur dienen binnen de bagagevrijdom te vallen. Indien je het totale toegestane gewicht overschrijd, kun je tegen vergoeding van € 100 per enkele reis één stuks extra bagage van maximaal 23 kilo meenemen. Het meenemen van extra duikbagage dient voor vertrek te worden aangemeld.

Je kunt bij TUI fly kiezen hoeveel koffers je meeneemt en hoe zwaar deze zijn. Je kunt het gewicht bovendien onderling verdelen onder de medereizigers. De tarieven zijn als volgt: voor 20 kg ruimbagage betaal je 23 euro per persoon per enkele reis. Voor 25 kg ruimbagage betaal je 30 euro per persoon per enkele reis. Voor 30 kg ruimbagage betaal je 40 euro per persoon per enkele reis. Voor 40 kg ruimbagage betaal je 50 euro per persoon per enkele reis. Voor 50 kg ruimbagage betaal je 65 euro per persoon per enkele reis.

Handbagage

Bij KLM mag je een tas of koffertje met de volgende max. maten 55 x 25 x 35 cm (h x d x b) meenemen en 1 accessoire (handtas, aktetas, camera of laptop). Het gewicht daarvan mag samen max. 12 kg bedragen.

Bij TUIfly mag je 1 stuks handbagage meenemen van maximaal 10 kg. Als jouw handbagage niet groter is dan 55x40x20 centimeter kun je deze opbergen in de bagagebakken boven je hoofd, of onder de stoel voor je. Wanneer er ruimtegebrek in de bagagebakken ontstaat, vervoeren ze de grotere stukken alsnog in het vrachtruim van het vliegtuig. Je hoeft daarvoor niet te betalen, maar je hebt je handbagage dan niet bij de hand. Is je handbagage groter dan de toegestane afmetingen, dan wordt deze zonder uitzondering tegen betaling in het ruim vervoerd. Bij de gate vindt een laatste controle plaats. Voor de extra handelingen van onze medewerkers én het risico op vluchtvertraging, betaal je vijftig euro.

Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel
Orange Bay Hotel

Reviews

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.